Skousen og forkælelse

Sommeren står lige for døren, hvilket er lig med sommerarrangementer, fester og måske også sommerferie. At blive klar til sommerens mange arrangementer kræver dog en omgang selvforkælelse og pleje. Hos Skousen.dk kan du finde et stort udvalg af personlig pleje; alt fra barbermaskiner og hårfjerningsmaskiner til massageapparater og hårpleje. I dette blogindlæg får du råd til, hvordan du bedst mulig kan forkæle og pleje dig selv, så du bliver klar til sommerens arrangementer og ferier. Og det behøver ikke at koste særlig mange penge, hvis du benytter en rabatkode til Skoudsen.dk fra Rabatbanditten. Lyder alt dette spændende – så læs med her.

Nybarberede kinder og ben

Sommer er forhåbentlig lig med sol og godt vejr. Og når temperaturene stiger, og solen titter frem, er det tid til shorts og korte sommerkjoler. For at blive helt klar til at vise stængerne frem, er det nødvendigt at fjerne vinterens ophobning af hår på benene. Hos Skousen.dk kan du finde et stort udvalg af ladyshavere og epilatorer, som netop kan bruges til hårfjerning på en aldeles effektiv måde. I modsætning til traditionel hårfjerning fjerner en epilator hårene med roden og efterlader huden glat og blød. Hårfjerning med epilator kan tage op til 40 minutter, men sikrer ligeledes glatte ben i op til flere måneder. En af markedets bedste epilatorer er Braun Silk-il 9558. Denne sikrer dig flotte og glatte sommerben nemt og hurtigt. Du kan købe Braun Silk-il 9558 hos Skousen.dk. Og med en rabatkode til Skousen.dk fra rabatbanditten.dk kan du gøre dit køb endnu billigere.

Hvis du er mand og skal nyde solens stråler mod ansigtet, er det ligeledes rart med nybarberede kinder. Med en elektrisk barbermaskine kan du hurtigt og nemt barbere ansigtet, hvilket giver et ensartet og pænt resultat. På Skousen.dk kan du se et stort udvalg af barbermaskiner, bodygroomere og hårtrimmere. Udvalget er stort, og du kan derfor finde mange forskellige mærker og modeller alt efter dit ønske og behov.

Lav din egen wellness aften

Hverdagen er fyldt med gøremål og kan derfor være hård og opslidende. For at undgå stress og andre følgesygdomme er det derfor vigtigt at give plads til velvære og pleje. Arranger en wellness aften for dig selv – og eventuelt familie eller venner. Inviter til massage, manicure og fodbad, hvor du og dine gæster kan slappe fuldkommen af og nyde en aften uden hast og jag. Hos Skousen.dk kan du finde alle de nødvendige apparater og redskaber til en vellykket wellness aften. Herunder alt fra massageapparater til fodbadsmaskiner. Sidstnævnte er en helt genial opfindelse, som fås i flere modeller og varianter. Et eksempel på en fodbadsmaskine er Bosch PMF3000, som både fungerer som kar til fødderne, men også som fodmassør. Det eneste, denne maskine kræver, er varmt vand og eventuelt fodbadesalt.

Massageapparater er ligeledes nøglen til afslapning, hvorfor du med en stresset hverdag bør investere i et massageapparat. Der findes mange forskellige varianter af massageapparater, hvor nogle er håndholdte og andre er massagepuder. Prisen er ligeledes varierende, og hos Skousen.dk kan du få et velfungerende massageapparat helt ned til 299 kr. Med en rabatkode til skousen.dk fra rabatbanditten.dk kan købet tilmed blive endnu billigere.

Få styr på sommerfrisuren

Klorvand og sol er en fantastisk kombination – bare ikke for håret. Men frygt ej, for hvis dit hår opfører sig skørt og umedgørligt om sommeren, er der heldigvis hjælp at hente. Først og fremmest skal du anskaffe dig de nødvendige apparater – herunder en hårtørre og et glattejern, som kan hjælpe med at tæmme håret og gøre det glat og fint på ingen tid. På Skousen.dk kan du finde et stort udvalg af hårtørrere og glattejern. Husk at du kan se aktuelle tilbud på hårtørrere og glattejern, samt finde rabatkoder til købet på rabatbanditten.dk.

Et eksempel på et godt glattejern, som giver dit hår et fantastik look, er Babyliss Diamond-keramik. Dette glattejern er forholdsvis stort, hvilket derfor gør det aldeles egnet til umedgørligt, langt og fyldigt hår. For at gøre dit hår endnu flottere, er det ligeledes vigtigt, at du kombinerer styling med hårprodukter. Ved at bruge varmebeskyttende produkter beskytter du håret mod varmen fra hårtørreren og glattejernet, hvilket skåner håret mod slid og krus. Derudover er det en god idé at tilføje en hårspray efter styling, så dit hår kan se flot og glat ud hele dagen.

Share on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *