Anmeldelse af online låneportaler

Der findes efterhånden rigtig mange online låneportaler på det danske marked, og vi har valgt at anmelde 3 af de mest populære, Broker Lån DK, Lån Sikkerhed DK og Billige Kviklån DK. 

Først og fremmest vil vi kort fortælle, hvad en online låneportal i grunden er for en størrelse. En låneportal har til formål at sammenligne en række online lån, som også går under begreber som kviklån, forbrugslån, hurtig lån, SMS lån og minilån. 

En låneportal, også kaldet en sammenligningsportal, sparer forbrugerne megen tid og mange penge, da de viser en samlet oversigt over en lang række låneudbyderne. Ud for hver enkel låneudbyder vises maks lånebeløb, rente (ÅOP), minimumsalder og hvor hurtigt lånet bliver udbetalt.

På få minutter kan låntager altså danne sig et overblik over det bedste og billigste lån på markedet. Nedenfor har vi altså bedømt de 3 låneportaler, som gratis stiller denne service til rådighed for danske låntagere.

Broker Lån DK

Broker-laan.dk er en af de helt gamle låneportaler på det danske marked. Broker Lån DK har specialiseret sig i flere typer online lån, som vi har listet herunder.

 • Weekend lån
 • SMS lån
 • Gratis lån
 • Lån til gæld

Broker Låns hjemmeside loader hurtigt og har et pænt neutralt design, som virker tillidsvækkende. I de forskellige oversigter finder man alle de velkendte online lån, som vi også ser i TV-reklamerne. At se så mange velkendte lånefirmaer giver ro og tryghed, og man ved, at det er en ordentlig og legitim låneportal.

Det er tydeligt, at lånesiden bliver opdateret jævnligt, da de nyeste online forbrugslån på det danske markedet er at finde i deres oversigter. Her tænker vi blandt andet på de nye långivere Lendmore.dk og Lendo.dk

Vi ser ingen grund til ikke at bedømme Broker Lån i den højeste ende af karakterskalaen og give dem 5 ud af 5 stjerner. Besøg låneportalen Broker Lån.

Lån Sikkerhed DK

Lån-sikkerhed.dk er modsat Broker-laan.dk en relativ ny låneportal, som fangede vores interesse, fordi de opererer inden for en speciel låne niche. Lån Sikkerheds niche er følgende:

 • Lån penge uden sikkerhed 
 • Lån penge uden kreditvurdering
 • Netlån

Lån Sikkerhed har ganske enkelt valgt at brande sig på, at man ikke skal stille sikkerhed for et online lån. Og ja, det er faktisk sandt, at man kan låne penge uden sikkerhed, og det er der nok mange låntagere, der ikke er bevidste om.

Det er faktisk super godt tænkt af Lån Sikkerhed DK, at de vælger at gøre opmærksom på det faktum. Derudover målretter de sig efter de låntagere, som ikke bryder sig om en grundig kreditvurdering.

Lån uden kreditvurdering er ikke helt tilfældet, som Lån Sikkerhed DK også skriver på deres hjemmeside. Forskellene på de fysiske banker og online bankerne er, at kreditvurderingen er langt mere lempelig. Derudover foretages kreditvurderingen af en robot, hvis du vælger at låne penge online. Og en online kreditvurdering varer typisk ikke mere end 60 sekunder!

Lån-sikkerhed.dks hjemmeside er ligeledes flot og præsentabel, og den fungerer super godt på både mobil og desktop. Vi giver dem karakteren 4 ud af 5 stjerner. Besøg låneportalen TRYGT.DK.

Billige Kviklån DK

Den sidste låneportal, men bestemt ikke den mindste, er Billige-kviklån.dk, som er gennemført fra ende til anden. Billige Kviklån DK har specialiseret sig indenfor de mest populære typer online lån. 

 • Kviklån
 • Lynlån
 • Weekend lån
 • Billige lån
 • Gratis lån

Også i Billige Kviklåns oversigter finder du alle de velkendte kviklån, som igen og igen toner frem i de mange TV-reklamer. Straks man entrerer Billige Kviklåns hjemmeside føler man sig godt tilpas, og man får lyst til at surfe rundt og læse den megen information.

Hjemmesiden loader lynhurtig, det er et yderst professionelt setup, og det er et gennemtænkt koncept. Billige Kviklån DK er bestemt et besøg værd, hvis man er i markedet efter kviklån, så 5 ud af 5 stjerner er karakteren. Besøg låneportalen Billige Kviklån DK.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *