Autoværksteder sparer online

For mange år siden (virkeligt mange år) var jeg i lære som automekaniker hos en Toyotaforhandler. Jeg troede, det var der, min fremtid lå – som automekaniker med kedeldragt, olie på fingrene og alt det, der nu følger med det fag. Det skulle vise sig, at det ikke var der, min fremtid lå. Men faktisk er det slet ikke det, indlægget her handler om – det handler i stedet om de store besparelser, autoværksteder har i dag på at købe ind online.

Billig autolift skaber overskud

Et virkelig godt eksempel på, hvordan mere moderne og fremsynede ejere af autoværksteder sikrer et bedre overskud, er brugen af smarte indkøb online. Og i dette eksempel vil jeg tage afsæt i en såkaldt autolift, som er den indretning, der løfter en bil op i arbejdshøjde for mekanikeren.

Sådan en autolift kan i princippet være 1-søjlet, 2-søjlet eller 4-søjlet. Den 1-søjlede er hydraulisk og løfter bilen op med et enkelt stempel i centrum under bilen.

Den mest populære autolift er den 2-søjlede – og den er faktisk blevet meget billig at investere i efterhånden. Det skyldes ikke mindst firmaer som Nima Lift, der har sat indkøb og produktion i system sammen med en strømlinet salgsprofil på internettet. Se blot her, hvor billigt det reelt er at købe en autolift i dag: https://www.nimalift.dk/autolift.html

Lad os fo reksemplet skyld sige, at besparelsen ved at købe online hos Nima er på 4.000 kroner. Liften er den samme kvalitetsmæssigt som den, der sælges af repræsentanter. Nu er der altså sparet 4.000 kroner alene på indkøbet. Læg dertil besparelsen ved at slippe for ulidelige sælgere, der tager alt for lang tid og alligevel ikke giver den værdi, de påstår at give.

Reelt er det alle maskiner til værksteder

Nu tog jeg udgangspunkt i en autolift, men enhver mekaniker ved, at der er andre maskiner til autobranchen, der koster kassen.

Tag for eksempel afbalanceringsmaskiner – man kan nemt kigge på over 10.000 kroner for sådan en fætter. Hvis man kan spare blot få tusinde der også, begynder det virkelig at ligne noget, ikke? Og det kan man faktisk!

Husk på, at enhver besparelse på indkøb til et værksted, der ikke forringer kvalitet og anvendelighed, er en besparelse, der kan føres NETTO direkte på bundlinjen!

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *