Bedste pro kontorforsyning

Det er jo ingen hemmelighed, at vi her på stedet er meget fokuserede på professionalisme – deraf navnet pro2.dk

Og det slår igennem i alt, hvad vi gør af stort og småt. Lige fra vores telefonservice til vores valg af leverandører af dette og hint. Og da især af printere, forbrugsstoffer og kontortilbehør. Det er nemlig vigtigt, at den slags både piller kvalitativt og samtidig er billigt. Det er derfor, vi har valgt Papir & Blæk som vores eneleverandør.

Bedst og billigst med toner

Enhver, der ejer en eller flere printere ved, at det så absolut ikke er selve indkøbet af printeren, der koster – men derimod forbrugsstofferne som for eksempel blækpatroner og tonere. Altså denne type produkter.

Derfor kan der være endda meget store økonomiske optimeringer at hente ved at finde den rigtige leverandør, der kan leve op til både udvalg, priser og kvalitet.

Lækkert udstyr til gode medarbejdere

Papir & Blæk har også et ret stort udvalg af ergonomisk godt grej, og en af de ting, som efterhånden er blevet standard til alle medarbejdere, er en indretning, der reelt eliminerer problemet med museskader.

En lækker Mousetrapper / Rollermouse er den helt rigtige låsning til at aflaste eller sågar helt fjerne den unaturlige belastning på håndleddet, som brugen af en computermus jo altså bare er.

For os er den slags vigtigt – ligesom det er vigtigt, at vi agerer i samarbejde med en kompetent leverandør, der magter rådgivning, har en god returpolitik og et fornuftigt priseje. Og det opfylder de i høj grad.

Geografien betyder reelt intet, da vi bestiller alt online, og det giver den ekstra fordel, at vi kan foretage indkøb, når vi har tid.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *