Billige badeværelser

Mange vil med det samme rynke på næsen, når ordet “billig” hæftes på for eksempel køkkener og badeværelser – for er der noget, der signalerer status, er det jo et eksklusivt bad og køkken, ikke? Sagen er, at det faktisk er muligt at få begge dele, hvis man ved, hvor man skal få det. Og det ved du om lidt!

Danmarks største butik til hjemmet?

Der findes et utal af forretninger, der tilbyder badeværelsesudstyr, køkkener og alt muligt andet, der er beregnet til at forskønne og forbedre boligen. Og mange af dem er faktisk rigtig gode til både at føre de gode produkter og samtidig have anstændige priser.

De fleste af dem er bare begrænsede i udvalget – enten på mærker og/eller på dybden i udvalget. Og kun de absolut få kan tilbyde en mere samlet pakke udvalgsmæssigt, der kan retfærdiggøre betegnelsen “One Stop Shopping”.

En af dem, der kan, er firmaet her:

NETSALG EL & VVS APS

Bredgade 20

4653 Karise

Tel.: 70 200 049

Dem finder du på nettet på adressen: https://www.elvvs.dk/

Det er muligvis den største butik målt i udvalg, der findes i Danmark, og det er den, fordi du blandt ufatteligt meget andet kan købe for eksempel:

Stort er stordrift og dermed billigere

Det er ret indlysende, at når der kan købes så stort ind, som det er tilfældet for dette firma, kan der forhandles helt unikke gode priser hjem. Disse lave priser flyder så videre til slutbrugeren – for eksempel til dig.

Derfor er det muligt for eksempel at købe eksklusivt udstyr til badeværelser fra Ifö og andre kendte til priser, der ligger langt under det, du ellers ser.

Læg det sammen med, at det er muligt at bestykke HELE dit badeværelse inkl. alt fra luksus belysning til de kedeligste rør og fittings med produkter købt der. Så er der virkelig tale om den relativt sjældne kombination af udvalg, kvalitet og billige priser.

Tag et tjek af det selv – det siger mere end mange ord her.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *