Blomster fra Amager

”Det var i søndags!” Jeg har min lillebror i telefonen. Han har ringet til mig. Det sker sjældent, at han gør det. Det sker faktisk kun, hvis han har brug for hjælp, eller vil prale over for mig. Men det overrasker mig, at han har ringet til mig nu. Han havde ganske rigtigt brug for hjælp, men han troede, at det først er på næste søndag, at det er Mors dag.

Sende blomster

Han er bosat i Australien, så måske har han lige glemt at sætte sig ind i, hvordan tingene er herhjemme. Han ville nemlig have min hjælp til at finde en forretning med blomsterudbringning på Amager. Han troede nemlig, at han kunne overraske min mor ved at sende hende en buket blomster. Men det kan han jo altid, så hvorfor gav han mig den undskyldning, at den skal være fremme til Mors Dag.

Kan du ikke google?

Jeg spørger ham, om han ikke kunne google sig frem til det. Hans svar er, at det kan han ikke. Han kan kun finde butikker, der har blomsterudbringning i København. Selv ikke engang via denne artikel.

Det er helt umuligt for mig at tro på det, han siger. Eller også så er han blevet så doven, at han ikke engang gider at bruge 3 minutter på at tjekke et par sites ud for at se, om de også dækker Amager med deres blomsterudbringningsservice.

Blomsterbutik på Amager kan

På en eller anden måde kommer jeg til at grine højt af ham. Han er sød nok. Han er doven. Ja. Han er også glemsom. Eller distræt, som det hedder. Jeg siger til ham, at jeg sender ham en mail i løbet af dagen med et par forslag til steder med blomsterudbringning på Amager, så kan han selv kontakte dem og få sendt vores mor en buket blomster. Også selv om det ikke længere er Mors Dag, og han har mistet den. Mor bliver jo altid glad for blomster, så han kan bare bogmærke sitet, og nemt finde det til næste gang.

Der er jo desværre en hel del begravelser i omgangskredsen efterhånden, og de har faktisk også service med blomster til begravelse: https://amagerblomster.dk/kategori/anledninger/begravelse/

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *