Cahba Gulvafslibning

Professionalisme findes heldigvis stadig – og i alle brancher. Vi har valgt at skrive lidt om et firma i Roskilde, der er stærkt specialiserede i at afslibe, afhøvle og behandle gulve, bordplader og andet i træ: Cahba Gulvafslibning.

Mere end blot gulve

Firmaet arbejder ikke kun med gulve, som mange af de andre i branchen, der udelukkende arbejder med gulve. Cahba arbejder også med trapper, træterrasser og – ikke mindst – bordplader.

Med mange års erfaring med gulvafhøvling og slibning af træ er firmaet i dag den foretrukne partner på Sjælland, når det smukke træ skal forskønnes og efterbehandles.

Der arbejdes lige hjemmevant med efterbehandling med sæbe, olie, lak og voks, ligesom der udføres ludbehandling.

Det essentielle er, at firmaets erfarne folk rådgiver kunderne om det helt rigtige valg af type af overfladebehandling – der er nemlig meget stor forskel på de forskellige metoder, og både husets eller lejlighedens stil, træarten og tilstanden samt sliddet på gulvet spiller ind, når den rette efterbehandling skal vælges.

Det kan du læse mere om her: Efterbehandling af gulv.

Trapper af træ skal passes

Mange lejligheder i 2 plan såvel som huse har trapper i træ, og der er naturligt nok et vist slid på trætrapper.

Vidste du, at det er muligt at afslibe eller endda afhøvle trapper og efterfølgende overfladebehandle dem i en grad, så de fremstår endnu smukkere end den dag, de var nye?

Det er faktisk muligt:

Afslibning af trapper

Hvem skulle tro, at trappen på billedet herover er mage år gammel, og at den er yderst flittigt brugt? Men sådan kan en professionel håndværker altså få træet til at se ud, når han kan sit håndværk!

Hvis du er interesseret i at få et tilbud på slibning eller afhøvling af dine gulve, trapper eller andte træværk, kan du tage kontakt til Cahba med ro i sindet: Alle tilbud udregnes individuelt på baggrund af opgaven og er helt uforbindende for dig:

Adresse:

Københavnsvej 81
4000 Roskilde

 

Direkte telefon:

+45 71 72 99 85
Fra kl. 07.30 – 20.00

E-mail:

cahba@cahba.dk

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *