Damejakker

Min veninde og jeg kan godt lide at shoppe. Kvinder, der siger, at de ikke gider at shoppe lyver. De kan have travlt og derfor ikke tid til det, men at de ikke kan lide det det passer simpelthen ikke.
Det er vores mening!

Overtøj til kvinder

Nu her forleden var vi ude og shoppe. Sko til min veninde og en frakke til mig. Vi vidste godt, hvad vi ville have, og hvor vi skulle købe det. Så en af de der kedelige, travle kvinder ville højst have brugt en halv time på indkøbene. Vi brugte 6. Det var inklusive en god frokost på en café. Det tog 1 lille times tid. Vi brugte 5 timer på at kigge på tøj i forskellige butikker og stormagasiner.

Vi så bl.a. på jakker og overtøj til kvinder. Det er sådan en slags markedsundersøgelse, vi laver. Det er rart at kende priserne, og så når der kommer et tilbud, eller der er udsalg, så ved man lige præcist, hvor man skal slå til. Og jeg ved med sikkerhed, at jeg får brug for en ny vinterjakke. Den, jeg har, er ok, men den er helt ved siden af sådan modemæssigt. Jeg vil have en ny. Den gamle kan jeg give til genbrugsbutikken. De bliver altid glade.

Store mænds tøj

Vi så også på tøj til store mænd her: https://www.storedrenge.dk/. Min venindes mand er virkeligt stor. Og han har også brug for nyt tøj en gang imellem. Det er hende, der står for de indkøb. Han gider simpelthen ikke at gå med i byen. Hun kender hans størrelser og smag, så, for hende er det ikke noget problem. Hun har kun været nødt til at bytte ét stykke tøj for ham. Det var, da hun kom hjem med en strikket jakke til ham. Han nægtede simpelthen at gå med den. Han syntes, at den var grim og alt for gammeldags. (Den var nu helt moderne og faktisk også flot.) Så hun gik tilbage og fik et bevis på et beløb, hun har til gode hos forretningen.

Vores shoppetur tog os også ind i nogle eksklusive forretninger, hvor de sælger utroligt lækre tasker. Ren luksus. Men hundedyre. Man skal virkeligt have overskud for at købe sådan en taske. Men det skader da ikke at kigge på dem. Det er en af mine fikse idéer. Tasker, jeg elsker dem. Og har måske 7 forskellige, som jeg alle sammen bruger. Men jeg giver altså ikke 35.000 kroner for en clutch. Det er for dyrt til mit budget.

Så efter taskebutikken bliver det som regel også til et smut ned til den forretning, der sælger makeup. Her kan man ligesom være med, selvom der også her er nogle ualmindeligt dyre ansigtscremer. En ny mascara og eyeliner til mig og en læbestift i en flot, rosa farve til min veninde.

Vi endte vores dag sammen med at se på lingeri. Det har min veninde bestemt, at vi skal, hver gang vi shopper. Og det er lækkert. Jeg fik da købt et rigtigt lækkert bh-sæt, som jeg glæder mig til at vise min dejlige mand.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *