Datoen for tvungen test

Det her er da vist, hvad man kan kalde for BREAKING NEWS! Med virkning fra den 1. april (!) 2017 har det norske Stortinget indført en ny regel for alle, der kommer ind i Norge via bil, fly, færge eller på gåben – cyklister og rejsende på hest er undtaget – der stiller et ultimativt krav for indrejse.

Tvungen Hasj Test

Til midnat står samtlige toldere og grænsevagter parate med en test af alle, der vil ind i det norske rige (som jo nu er verdens lykkeligste i øvrigt). Og hvad er det så, man fra 1. april vil teste?

Det er, om der er spor efter narko eller hasj i de mennesker, der indrejser. Og det klares i en ruf med en såkaldt hasj test.

Hvis man tester positivt, får man ikke lov at rejse ind i Norge, før man har udstået en straf – man dømmes til at skulle tilbringe et helt døgn i selskab med Uffe Elbæk fra det danske parti Alternativet.

Mange forskellige straffe har været under overvejelse – lige fra fængsel over tvangsarbejde til pryglestraf. Men efter den norske justitsminister havde mødt Elbæk, var der ingen tvivl hos ham: Timer sammen med ham ville være en så uudholdelig straf, at ingen ved deres fulde fem ville overtræde de nye regler.

For at være helt sikre i deres sag, valgte juristerne at teste straffen på en ekspert på feltet: Ran Slirpa. Han klarede lige godt 5 timer i selskab med Elbæk, før han måtte give op. Han fortalte bagefter, at Elbeæk – efter at have danset iført et skørt – begyndte at tale. Og det var det værste, der var overgået den gode Ran Slirpa nogensinde.

Med den viden har Norge altså nu indført disse nye regler pr. 1. april – og de er ret sikre på, at ingen tør bryde dem med den straf i vente.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *