Datters bryllup

Der er noget, jeg har tænkt på meget længe, og som jeg diskuterer med min mand: Når nu min datter blev gift her under Coronakrisen, så skal vi sørge for, at de får en dejlig fest nu, hvor vi gerne må feste igen. Også til efter midnat. Jeg ved, at det var noget, de savnede den dag, de blev viet.
Det unge par har godt nok sagt, at de ikke vil have, at vi giver dem økonomisk tilskud til festen.

De er meget obs på, at de selv vil klare det hele. Det er jeg faktisk fuld af forståelse for. Men hun er vores eneste barn, og vi vil gerne gøre noget særligt for hende. Det skulle jo have været hendes – deres – dag. Den blev så noget anderledes, end de havde planlagt.

Min mand synes, at vi hellere skal give dem en god pose penge til en bryllupsrejse. Checken kan de bruge, når de må rejse udenlands igen.
Hvem siger, at vi ikke kan gøre begge dele?

Nej tak siger hun

Jeg har talt med min datter om det. Hun har afvist at få penge til en bryllupsrejse. Men hun har tilladt, at jeg giver et godt råd med hensyn til udsmykningen af festlokalet, de har lejet. Det er et stort lidt kedeligt lokale, så det kan hun få brug for – meget kommunalt. Jeg har været henne på stedet for at se lokalet. Det er bare et rum, hvor man kan stille forskellige ting op. De har tænkt sig at leje runde borde, som gæster kan sidde omkring i små grupper.

Jeg foreslog, at de også får bygget en lille tribune, som alle talere og folk, der vil lave indslag, kan stille sig op på. Og så foreslog jeg hende også, at vi sætter en masse grønne planter op. Det var jo et forårsbryllup, så jeg tænkte, at det ville være rart at bringe lidt forårsstemning ind i rummet. Og måske også nogle af de bryllupsbilleder de allerede har fået taget.

Find en god bryllupsfotograf

Jeg havde nemlig sagt til hende, at de skal sørge for at finde en virkelig god bryllupsfotograf til at komme og tage nogle billeder til vielsen. Og de har faktisk fået et meget flot album med hundreder af billeder. De er meget romantiske. Og de to ser, bare så forelskede ud.

Hvis vi får trykt nogle af de billeder i stor størrelse, så får deres gæster til festen også en mulighed for at se, hvordan deres vielse foregik. De kunne jo ikke alle sammen følge med via internettet. Og de få af os, som var med til vielsen, vil kunne huske detaljer og fortælle om dem.

En god ide – endelig

Det, syntes min datter, var en god idé. Vi laver simpelthen en foto udstilling.
Rummet har en væg uden vinduer. Den bruger vi til det. Sætter nogle spots op og beder ham bryllupsfotografen om at komme og hjælpe os med at få den rette belysning på billederne. Det håber jeg, at han vil. Han skal jo også tage billeder til selve bryllupsfesten. Jeg tror, det vil blive et godt arrangement.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *