DJ med mikserpult

Vi var til en kæmpe, stor fest i lørdags. Parret, der holdt den, er nogle gode venner, som vi har set lige, siden vores børn gik i vuggestue sammen. Vi ser stadig hinanden efter nu ca. 20 – 23 år. Vi kalder os for vuggestuegruppen og laver forskellige aktiviteter sammen. Fx så sender vi besked til vuggestuegruppen om, at vi går i biografen på onsdag for at se en film, og dem, som gerne vil med, melder sig til, så sørger vi for billetter. Vi går i biffen, ser filmen, siger lige hej til hinanden og så hjem igen. Vi skal jo alle sammen op dagen efter og på arbejde.

Smart udstyr

Men her i lørdags var det så en sølvbryllupsfest, vi var til. Ja. Tiden går. Vi er stadig små.
Det var en sjov fest. De havde lavet en buffet og grillede en masse kød. Vi fik øl og vin, og snakken gik. På et tidspunkt var der så -selvfølgelig – lagt op til dans. Der kom en DJ og satte sin mikserpult op, og så rungede højtalerne. Men, men, men. Det gik jo helt galt. Dj’en var på alder med vores børn. Og de hører altså noget helt andet musik end det, som vi gerne vil danse til. Så der sad vi og lyttede til musik, vi ikke helt forstod. Det var kun, når der kom et remake af et gammelt nummer, vi kendte, at folk begyndte at danse. Vi er jo lige en generation ældre, end vores børn, som én eller anden sagde. Tøhø.
Han forstod godt beskeden, han fik ham dj’en, men det lykkedes ikke helt for ham at få liv på dansegulvet. Vores værtspars børn kom forbi, og de sagde faktisk, at de krummede tæer over ham. De foreslog, at han hev fat i Abba og den slags. Så skulle der nok komme gang i de gamle.
Dj’en fulgte rådet, og vi fik Abba i forskellige remixes og i forskellige tempo. Men det var så det.

Hvordan virker den?

Han havde vist lidt problemer med at finde ud af, hvordan mixeren egentlig fungerede. Der kom lange pauser ind imellem. Når vi først har fået de gamle knogler i gang, så er det ikke en god idé at stoppe os, fordi man løber tør for musik. Vi skal selv have lov til at stoppe dansen. Enten fordi vores kondition ikke helt er, som den var, eller fordi vi sveder for meget.
Gutten undskyldte, gjorde sit bedste, men det var ikke den bedste oplevelse for sølvbryllupsparret. De var vist lidt sure på ham. Havde fået ham anbefalet af en af mandens kammerater fra arbejdet.
Først henne midt på natten kom der virkeligt gang i danseskoene. Dj’en havde fået tilsendt en playliste fra vores værtspars ældste datter. Hun vidste lige præcist, hvilken musik der skulle til. Og han kunne læne sig tilbage og danse med. Og det gjorde han faktisk. Han var rigtig god til det. Han fik vist hevet alle damer op på dansegulvet. Til stor fornøjelse for alle. Men så slå dig op som dansepartner – ikke som DJ.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *