Effektiv fluefanger

Giftfri bekæmpelse af insekter med en effektiv fluefanger

I disse dage hvor det er så vigtigt, at vi tænker på og skåner miljøet, er det vigtigt, at man hele tiden har i baghovedet, hvor man kan hjælpe miljøet på den bedste måde ved f.eks. ikke at sprøjte gift med forskellige sprøjtemidler, hvis det kan undgås.

Fluebekæmpelse har i mange år været en af de helt store syndere. Så længe jeg kan huske, har man sprøjtet fluer med gift, der kunne købes på dåse. Så tømmer man ellers bare beholderen og 5 minutter senere, er der ligeså mange fluer igen, hvorefter man gentager processen, til man ikke har flere penge tilbage. Man har dog også altid kunne købe fluefangere i form af en strimmel, man hængte ned fra loftet. Men det er i dag ikke længere noget alternativ, da man ikke gider se på døde fluer, der sidder fastklistret på en snor.

Heldigvis findes der nu gode og innovative alternativer på markedet. Der findes eks. En forhandler på nettet, der er seriøs og udbyder nogle rigtige gode maskiner til at bekæmpe insekter udendørs og indendørs.

Det er en fornøjelse at se disse nye maskiner, der kan fange fluer bare ved at tilslutte strøm. Man kan købe en billig fluefanger for næsten ingen penge. Det bedste er, at man bare med et klik kan vælge lige den insektfanger, man helst vil have til den ønskede pris, og så bliver den sendt direkte hjem til en selv under et døgn efter man har bestilt den.

Det er god og lynhurtig service, som man virkelig skal være glad for. Når man får insektdræberen med posten, så er det bare at sætte strøm til, og så fanger den ellers fluer til den store guldmedalje, uden man skal løfte en finger. Der sidder godt noget lim i fluefangeren, som skal skiftes en gang imellem. Men det tager ikke mange sekunder. I stedet for strimler, så kan man altså i dag blot med UV lys og en limplade fange fluer og alverdens insekter, man ikke vidste man havde med en fluedræber.

De dør ikke lige med det samme. Men det er ikke dyrplageri, da insekter jo er koldblodet og føler ingen smerte. Endvidere findes der fluefangere, der er helt unikke, hvor man slet ikke kan se, at der er tale om bekæmpelse af fluer og insekter. Det var den model, jeg købte, hvor man gemmer limpladen bag ved en plasticskærm. Det ser brandgodt ud.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *