En kold tid

Min store datter har været utrolig i år. Hun har gjort meget for at få os alle sammen til at være glade i den svære tid, vi har været igennem. Du ved, vi arbejder jo stadigvæk hjemmefra. På 9. måned. Og selvom hun har været i skole, har hun godt kunnet mærke, at det har tæret lidt på vores forhold til hinanden. Hun har gjort meget ud af at fortælle os, at hun synes, hun er heldig, fordi hun har forældre, der stadigvæk har arbejde. Hun har fortalt om klassekammerater, hvis forældre har mistet deres job under corona-krisen.

Tålmodig

Hun har også udvist stor tålmodighed. Da vi fortalte hende i tidligt i sommers, at vi ikke kan komme på ferie i Italien, sagde hun bare, at hun er skuffet, men at vi må få det bedste ud af sommeren, som vi kan. Hvor får hun det fra? Hvorfra har hun den kampånd, der ikke giver op? Hvorfor lægger hun sig ikke ned, og lader tårerne flyde af selvmedlidenhed?
Fordi hun er en lille, stærk sjæl, som ikke bare vil lade andre styre, hvad hun skal føle. I går kom hun så og væltede hele min idé om julen.

Varme hjemmesko

Jeg havde jo planlagt, at vi skulle have en god juleaften med middag og gaver. Og så bare gå herhjemme i hjemmesko og hygge os. Men så kom hun og sagde, at hun syntes, at vi skulle gøre noget for dem, der er i nød. Hun ville gerne have, at vi søgte lidt på nettet efter billige gaver til mennesker i nød. Måske herre hjemmesko, sagde hun. Måske sweatre til mænd.
Hun kunne ikke helt bestemme sig.

Og jeg må sige, at hendes omtanke og omsorg rørte mig. Så i aftes sad vi sammen ved pc’ens skærm og ledte efter gode julegaver, vi kan sende til folk, der er svagt stillet. Og hjemmesko fandt vi hos en fantastisk webshop: https://www.woolbynature.dk/shop/hjemmesko-3s1.html

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *