Ferien blev reddet af et kviklån

Er der noget, vi sikkert alle sammen er trætte af, så er det rudekuverter. Og det var lige netop sådan en, som var ved at sætte en stopper for vores skiferie til Frankrig. Gutterne og jeg havde i flere måneder glædet os til denne skitur med stejle bakker og en god gang afterskiing. Turen var for mit vedkommende dog ved at ryge i vasken, da jeg helt uventet, fik en efterregning på varme kun 5 dage før turen. Så var det på tide at lede efter billige kviklån eller sådan noget, tænkte jeg.

Vinteren havde ikke været særlig kold, og jeg syntes selv, at jeg havde passet på med ikke at skrue for meget op. Hvorom alting er, så kom der en efterregning på ikke mindre 2.200 kr. 2.200 kr. lyder måske ikke af meget, men når man er på SU, så ER det meget. Jeg ringede straks til gutterne og de kom op i min lejlighed til ”krisemøde”. Jeg fortalte dem det, som det var, at jeg var nødsaget til at blive hjemme. Det var gutterne naturligvis kede af, da det er mig, der fyrer op under den gode stemning og får de andre med.

Pludselig råber Jacob eller ”Jalle”, som vi kalder ham, tag dog et kviklån. Og vi kiggede alle forvirret på ham og han forklarede, at et SMS lån er et slags kviklån eller hurtig lån, som man ansøger om via SMS. Jeg må indrømme, at jeg var så desperat for at komme med, at vi straks gik på Google og fandt en online låneside med SMS lån, eikbank. Vi fandt ud af, at disse rentefri quicklån også kaldes mikrolån og mobillån, læs mere i denne guide, da man højst kan låne 350.000 kr. For mig var 350.000 kr. mere end rigeligt, for jeg skulle kun bruge 2.200 kr.

Godkendt til lånet

Nemt og ligetil fik jeg instruktioner på en SMS, og efter få timer blev jeg godkendt til at kunne låne penge. De spurgte ikke en gang om, hvad pengene skulle bruges på. De gange jeg har lånt penge i banken, har jeg altid skulle forklare, hvad pengene skulle bruges til. Det er sikkert fordi, at der er forskel på renten på et forbrugslån, billån og et huslån. Nå men vi kom afsted på ferie og jeg må sige, at det var den fedeste ferie, som jeg har haft i mange år – jeg er lykkelig for, at jeg kom afsted.

Næste gang vil jeg nok lure lidt på billige lån her: Trygt

Skulle uheldet være ude, ville jeg ikke tøve med at låne penge online igen. Det var nemt og lige til og jeg skulle ikke stille nogen form for sikkerhed. Jeg kunne godt have nøjes med kun at låne 2.200 kr., men jeg valgte at låne de maksimale 6.000 kr. 14 dage tidligere blev jeg nemlig onkel og en rigtig onkel forkæler da sin lille niece.

Nogle siger, det er bedre at gå i banken… Jeg læste lidt om forskellen på banklån og online lån i denne artikel.

Min søster ønskede sig nogle rigtig gode sutter, sutteflasker samt en god elektrisk brystpumpe. Så da jeg kom hjem fra ferie, gik jeg på nettet og købte 4 MAM sutter, 2 MAM sutteflasker samt en elektrisk brystpumpe. Jeg har overhovedet ingen forstand på babyudstyr, men jeg fandt hurtigt frem til, at MAM sutter og sutteflasker skulle være nogen af de bedste på markedet.

Brystpumpen jeg købte var en elektrisk Medela brystpumpe, som ligeledes skulle være toppen af poppen. Resultatet udeblev da heller ikke, da jeg overrakte gaven til min søster. Hun blev himmelhenrykt over sutterne, sutteflaskerne samt brystpumpen og jeg tænkte bare, godt jeg kunne låne de penge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *