Flytning og opbevaring

En af mine store bekymringer er, om jeg kan blive ved med at bo her. Min bolig er en lille lejlighed i Aalborg, hvor jeg har boet i de sidste 9 år. Her er rart. Jeg har mine egne møbler. Jeg har mine billeder på væggene. Jeg har fred og ro. Men ham, der udlejer min bolig til mig, er begyndt at tale om forhøjelse af lejen. Og det har jeg ikke råd til. Ikke i det omfang, som han taler om. Foreløbigt har jeg endnu et par år her. Min kontrakt har fastlåst huslejen. Det er jeg glad for. Men om to år, så skal der laves en ny kontrakt, og det er her, at min udlejer vil have en ganske voldsom stigning.

Nyt sted at bo

Forbedres mine indtægter sig ikke over de kommende to år, ja så må jeg se mig om efter et andet sted at bo. Eller måske tage konsekvensen og flytte ind i det lille hus, jeg ejer. Det ligger bare i den anden ende af landet. Og jeg vil ikke kunne tage mine møbler og billeder med mig. Huset, jeg ejer, er nemlig så lille og er allerede fyldt med ting og sager, som jeg ikke har brug for her.

Flyttefirma med opbevaring

Det betyder med andre ord, at jeg er nødt til at finde et sted til opmagasinering i Aalborg, hvor jeg kan få mine møbler gemt af vejen. På ubestemt tid. Findes der et flyttefirma i Aalborg, som vil indgå sådan en aftale med mig: Jeg forudbetaler for opmagasineringen et år forud. Og så forlænger vi kontrakten fra år til år? Og hvad skal jeg egentlig gøre med alle mine ting. Et er at stille dem til opmagasinering. Noget andet er, at jeg ikke har planer for mine møbler. Skulle jeg måske ikke hellere overveje bare at sælge dem? Der findes jo noget, der hedder Den Blå Avis. Hmm – så meget for “hjem til Aalborg“.

Jeg ved det virkeligt ikke. Måske, måske ikke. Måske skal jeg bare afvente og se tiden an. Det kan jo tænkes, at min udlejer kommer på andre tanker. Måske kan jeg overbevise ham om, at det vil være uretfærdigt af ham at sætte min husleje op. Jeg har jo boet her i 20 år, og aldrig svigtet en enkelt dag med betaling af huslejen. Måske skal jeg forsøge at overbevise ham om, at han vil få meget svært ved at finde nye lejere, der er lige så samvittighedsfulde som jeg er. Når det gælder betaling af husleje.

Helgarderer mig

Foreløbig helgarderer jeg mig. Jeg har fundet navne og adresser på forskellige flyttefirmaer i Aalborg, som også tilbyder opmagasinering af ens ting. Hvis det bliver nødvendigt, kan jeg altid kontakte dem. Og de vil sikkert være villige til at handle med mig. Jeg er jo selv fra Aalborg, og vi kan jo godt lide at handle med hinanden. Så mon ikke, det går alligevel? Jeg forsøger at være optimist. Tanken om at skulle flytte holder jeg bestemt ikke af. Jeg vil kun gøre det, hvis det bliver helt nødvendigt. Hvis jeg fx ikke har råd til at bo her længere.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *