Forandringsledelse

I vores professionelle verden er forandringer en så fast bestanddel af hverdagen at de nærmest er en konstant – på trods af det åbenlyst selvmodsigende i den påstand. Men i teknologiverdenen er det jo bare sådan, og det stiller faktisk ret store krav – ikke mindst i takt med, at virksomheden vokser. Derfor besluttede min chef, at jeg skulle videreuddannes, så jeg endnu bedre kan forestå de processer, den konstante forandring udfordrer.

Forandringsledelse er en kunst

Der var slet ingen tvivl om, at min uddannelse skulle ligge i hænderne på det kendte konsulentfirma House of Six Sigma. De er ledende på feltet, og deres uddannelser er anerkendte viden om.

At lede både mennesker og udvikling i en nærmest kontinuerlig forandring er en udfordring, og det er på den baggrund, at de har udviklet en uddannelse, der gør deltagerne til konsulenter i forandringsledelse.

Kurset – eller kurserne – er faktisk voldsomt meget mere spændende, end de umiddelbart lyder til, og jeg er så lykkelig for, at jeg får muligheden!

Hvis du er interesseret, kan du læse mere om uddannelsen og i det hele taget om forandringsledelse her: https://houseofsixsigma.com/forandringsprocesser/

Det handler også om procesoptimering

Hele tankesættet med at betragte alt, der foregår i virksomheden som en proces er faktisk udfordrende. Men uanset om det er videreudvikling af en software, design af en brugerflade eller planlægningen af en marketingkampagne, ER det jo en proces.

Og som med alt andet: Hvis man ikke gør det optimalt, er der spild. Spild af tid, af penge og af menneskelige ressourcer.

Også her er der discipliner, der kan benyttes til at gøre tingene bedre og dermed mere økonomisk attraktive. Det er grundlæggende det, man kalder for procesoptimering.

Jeg er sikker på, at alt det, jeg lærer hos Storm Management, vil være en stor styrke for ikke blot mig selv men også for min arbejdsplads.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *