Gaver til kvinder?

Min kæreste har snart fødselsdag, og hun ønsker sig et smykke. Jeg ved, at hun udelukkende bruger smykker fra Georg Jensen smykker og Ole Lynggaard smykker. Og hvad hun ønsker skal hun få J De er jo en smule kostbare, så jeg har tænkt over gode ideer til, hvordan jeg kan give hende hendes smykke. Jeg kunne godt tænke mig, at der var noget mere, end blot at give hende æsken, når du det er noget særligt. Så hvad finder man lige på?

Et armbåndsur er nemmere

Det er jo nemt, hvis der er tale om for eksempel et armbåndsur. Her er det store navn jo Daniel Wellington: https://brodersenkobborg.dk/produkter/105-daniel-wellington-ur-og-rem/

Du kan selvfølgelig give den over en middag, mens I spiser dessert, men du kan også finde på noget mere originalt.

Du kan få en anden person til at give gaven. Måske naboen ringer på og siger, at han har fået noget af jeres post. Hvis I har hund, kan du binde æsken i halsbåndet. Her får du overraskelsesmomentet i at give gaven på en anderledes måde.

Det kan også være på et af jeres favoritsteder. Måske hvor I plejer at gå tur, hvor I spiser jeres favoritis etc.

Du kan også lade hende ”falde” over æsken. Det kan være, du har gemt den mellem håndklæderne, i hendes makeup pung eller sådan noget.

Du kan også lave en skattejagt, hvor du laver små opgaver, der leder til at finde den næse seddel. Du kan gemme små søde sedler undervejs også, der udtrykker dine følelser for hende.

Du kan også ringe på døren i jeres hjem med en stor buket roser, være velklædt og invitere hende ud til middag.

Hvad med morgenmad i sengen? Du forbereder en bakke med hendes livretter, og på bakken er der så den her æske med det smykke, hun har ønsket sig.

Mulighederne er mange. Har du andre ideer?

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *