God ejendomsmægler på Nørrebro?

Jeg ved godt, at man er beskyttet af alt muligt, men jeg har det nu alligevel sådan, at jeg gerne vil købe ejendom gennem en god mægler, der har gode tilbud og er ærlig! Og nu stod jeg så og skulle købe en lejlighed på Nørrebro til en af mine døtre, så hun kan studere i København. Jeg fandt skam også en virkelig god ejendomsmægler på Nørrebro! Inde på Fælledvej faktisk.

Hvorfor lige Nørrebro?

Det er jo altid en smagssag, hvor man gerne vil bo, og når valget faldt på Nørrebro, skyldes det, at vi har familie der. Og når man sådan sender sin datter til København, er det nu rart at vide, at der er tilforladelige mennesker i nærheden, der kan holde lidt øje med hende.

Jeg brugte som nævnt Nybolig på Fælledvej, og det fortryder jeg bestemt ikke. Det var ejeren selv – Mette Lauridsen – der tog sig af vores sag fra start til slut. Hun var umådeligt hjælpsom og meget ærlig om alt, hvad der vedrørte de lejligheder, vi så på. Det virkede som om, hun var mere interesseret i at gøre os 100% tilfredse end at få noget solgt i en fart.

Det sjove var, da vi gik på gaden med hende mellem 2 lejligheder. Hun kendte tilsyneladende alle og enhver i kvarteret, og det gav mig blot ekstra tillid til, at hun var stærk i sin viden om lokalområdet.

Vi endte med at finde den helt rigtige lejlighed blandt dem, som Nybolig Nørrebro havde til salg, vi gav et bud og vi vandt buddet.

Nu skal vi snart i gang med flytningen, men det er jo heldigvis ikke så kompliceret at flytte en ung pige – der er jo grænser for, hvor meget skrammel, man kan nå at samle sammen, når man kun er 19, ikke?

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *