Gode hjælpemidler

Her i weekenden, der lige er gået, har jeg været på besøg hos min mormor. Hun er sød, men har svært ved at huske, at jeg ikke er en lille pige længere. Hun elsker at forkæle mig med mine livretter, så hun havde bestemt, at vi skulle på indkøb sammen. Bagefter kunne vi lave mad sammen.

Rygsmerter

Men hun beklagede sig lidt over rygsmerter, så jeg tilbød hende at bære indkøbsnettet. Hendes indkøbsliste var temmelig lang. Hun sagde da også, at vi sikkert ville få brug for flere indkøbsposer, så hvis jeg kunne slæbe de lette varer, så ville hun tage de tunge.

En god rollator

Det undrede mig lidt. Men hun har faktisk investeret i en rollator, der har en indkøbskurv. Ligesom på en cykel. Hun forklarede mig, at den er hun glad for at gå med. Når det gør ondt i ryggen, så er den god at støtte sig til.
Vi gik i supermarkedet og fik købt ind. Der var en del ting, som ikke kunne være i kurven, så det kom ned i den indkøbsvogn, som hun har stående. Den købte hun for et par år siden, men bruger den sjældent nu. Den er praktisk og rummelig. Der kan faktisk ligge rigtig mange varer i den. Hun bruger den ikke så tit nu, hvor hun har fået rollatoren. Men her i lørdags var den praktisk. Og ærlig talt, så er det en fordel at kunne trække indkøbene i stedet for at bære på tunge poser. Livet bliver bare nemmere.

Komfortabel indkøbsvogn

Det undrer mig faktisk, at jeg ikke køber sådan en indkøbsvogn hos Senior24.dk. Man kan jo få nogle, der er specielt designet, så de nemt kan komme med op ad trapperne. Hvorfor i alverden insisterer jeg på altid at slæbe de tunge poser op på 4. sal? Det giver da ikke mening, når der nu findes en god løsning.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *