Godt designet sengetøj

Jeg kan godt lide at rede min seng efter amerikanske standarder. Hvad er så det, spørger du måske? Ser du, først lægger jeg et faconlagen på sengen. Dernæst lægger jeg et dobbeltlagen. Jeg bor i Florida, og her er altid meget varmt, så jeg bruger ikke nogen dyne.

Lækkert sengetøj – med og uden tekst

I Danmark vil du så lægge din dyne på, som naturligvis har noget lækkert sengetøj på. Her er det godt at bruge sengetøj til dobbeltdyne. Sengetøj til dobbeltdyner er 200×220. Dernæst sætter jeg de bagerste puder op af sengegæret.  Vil du købe lækkert sengetøj i Danmark? Tjek lige hvad Egesgave har: https://www.egesgave.dk/boligtilbehor/sengetoj.html

Dernæst putter jeg de 2 puder, som også har pudebetræk på, og som matcher mit sengetøj. Jeg kan godt lide at have noget enkelt sengetøj på, fordi jeg så kan gå lidt mere amok med puder, tæppe etc.

Endelig har jeg en eller måske flere pyntepuder forrest. Til sidst lægger jeg et tæppe eller en plaid over det nederst af sengen. Du kan også drapere det sådan på tværs af den nederste del af sengen. Det ser også godt ud.

Du kan også sagtens bruge dette design på en enkeltseng – brug så sengetøj i 140×220 cm. Det kan blive lige så fint, og der er ikke noget bedre, end at din gæst føler sig velkommen.

Hvidt eller farvet sengetøj

Jeg bruger som regel hvidt sengetøj og hvidt pudebetræk på mine puder, som bruges til at sove med. Jeg har grå puder bagest, og så skifter jeg farverne på mit tæppe og mine pyntepuder. Lige nu er de en dyb lilla, som jeg synes passer godt til hvidt og gråt.

Du kan også få sengetøj med tekst og sengetøj med design. Det egner sig bedre til, hvis du ikke pynter op med puder, tæpper etc., da de har dekoration i sig selv.

Hvordan kan du godt lide, at din seng er redt? Hvordan pynter du din seng?

Lækker brugskunst

P.S. Egesgave har meget andet end sengetøj – det er faktisk den lækreste brugskunst, jeg kender. Se selv deres brugskunst her.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *