Gratis lån

Du finder her en oversigt over gratis lån samlet fra Danmarks største låneudbydere. Du kanbruge oversigten til at sammenligne de forskellige lån og tilmed øge dit favorit lån på ganske få minutter.

Står du og mangler penge her og nu, findes der et hav af gode og gratis lånemuligheder på internettet. Vi anbefaler altid, du ansøger hos flere forskellige låneudbydere og derefter sammenligner de forskellige ekspres lån. Dette er 100% uforpligtende, indtil der er underskrevet en aftale, og selv der har du 14 dages fortrydelsesret. Du ansøger GRATIS ved at klikke på den grønne knap “ansøg nu” ovre på Smart-lån.dk under ekspres lån.

Lån uden renter og gebyrer online

Står du og mangler penge til lige netop det, du drømmer om? Med et gratis kviklån eller et ekspreslån, kan du hurtigt og nemt låne penge online og få opfyldt dine drømme!

Faktisk tænker mange, at det er rigtig dyrt at benytte sig af de såkaldte kviklån og forbrugslån. Men sådan behøver det nødvendigvis ikke at være. Med mange lån skal du ikke stille nogen sikkerhed, og derfor kan du altså søge lån, selvom du ikke ejer hus og bil.

Det betyder også, at du kan låne helt uden om banken. Renten vil dog være en anelse højere end på et almindeligt banklån med mindre at du er ny kunde. Nye kunder kan nemlig låne uden renter og gebyrer den første måned. Du kan læse meget mere om de specifikke krav for hvert enkelt lån, når du klikker dig videre til låneudbyderne. Når du har søgt et gratis kredit på nettet, vil du oftest modtage svar inden for 30 sekunder. Dette afhænger dog af låneudbydere.

Lån og ÅOP?

ÅOP betyder årlige omkostninger i procent. Det inkluderer alle de udgifter, der er ved dit ekspres lån. Det er alt lige fra gebyrer, stiftelsesomkostninger, renter samt de resterende omkostninger der er ved dit.

Vi anbefaler altid at kigge på ÅOP’en, når du skal låne penge. Derfor er det også en god idé at søge lån flere steder, så du kan sammenligne omkostningerne ved de forskellige lån. Ved et almindeligt forbrugslån vil de årlige omkostninger i procent oftest være mellem 5 – 25%.

Det er en betegnelse som mange ikke kender, og det fører desværre tit til at folk kommer til at vælge et lån, som de desværre ikke har råd til. Men husk; Er du ny kunder, så skal du ikke tænke på ÅOP, for så låner du penge gratis og rentefrit!

Mange forskellige lån

Hos har vi samlet en lang række forskellige lån. Vi har samlet de bedste kviklån, SMS lån og forbrugslån, og vi har inddelt lånene i de forskellige låneudbydere, hvis der er en udbyder, som du foretrækker at benytte. Vi har helt sikkert også et lån til dig, om end du vil låne 5.000 eller 350.000 kr. Vi har prøvet at samle alle lån fra de bedste danske låneudbydere, og vi har sat dem overskueligt, så du nemt kan finde det lån, der passer dig.

Vi anbefaler altid at søge lån hos minimum 3 udbydere, så du kan sammenligne de forskellige tilbud. Herefter er det altid en god idé at kigge på ÅOP’en for de forskellige lån. Det er også en rigtig god idé at sammenligne renten på de forskellige lån.

Vores råd til dit lån

  • Søg altid lån 2-3 steder – Det er gratis at ansøge!
  • Find det lån med laveste ÅOP – Er tag et gratis lån!
  • Læg et budget
  • Ha’ penge til tilbagebetalingen

Lån penge med omtanke

Mange kommer galt afsted, når du låner penge. Dette kan undgås med nogle enkelte forholdsregler. Brug altid din sunde fornuft, når du skal låne. Har du pengene til at betale tilbage løbende? Det er altid en god idé at have et budget at holde sig til. Så undgår man at komme i uføre.

Husk også altid at gennemgå de specifikke lånekrav under hvert enkelt udbyder. Det er altid en god idé at kigge på rentesatsen og ÅOP’en, der er den årlige opgørelse i procent. Disse varierer fra udbyder til udbyder, og derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i det.

Ansøg altid flere lån – det er gratis!

Ønsker du det billigste lån eller et helt gratis, så anbefaler vi dig at ansøge 2-3 forskellige lån. For det første er det gratis og helt uforpligtende, indtil du har underskrevet aftalen. Men faktisk kan du også spare mange penge, og det giver også en meget større gennemsigtighed i de forskellige lån.

Det er rart at have flere lån at vælge i mellem, og det styrker dine chancer for at blive godkendt til at kunne foretage et lån. Det gør det også meget nemmere at finde det billigste lån, da du nu har ÅOP’en og rentesatsen sat op i mod hinanden.

Vi yder hos Smart-lån.dk ikke økonomisk rådgivning, og vi præsenterer og sammenligner udelukkende lån. Vi tager forbehold for fejl, da betingelser og priser hos de forskellige udbydere ændres uden varsel. Samtidig vil ting som rentesatser og så videre oftest afhænge af din kreditvurdering. Husk derfor, at det altid er betingelserne og priserne, der gælder hos låneudbyderen.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *