Hele Italien er feriemål

Min kone og jeg blev da helt forelsket i det område, fortalte min kollega, Jannik, da han i frokostpausen berettede om den skiferie, som de lige havde været på. Han hentydede til det lavtliggende område lige syd for de italienske alper, som de havde besøgt en dag, da vejret ikke havde været specielt velegnet til skiløb.

Piemonte

Det kunne jeg bestemt godt give ham ret i, for min kone og jeg har adskillige gange lejet feriehuse i Piemonte, som den region i Italien hedder, og vi er også meget begejstrede for det område, som byder på en meget smuk natur, glimrende restauranter og ikke mindst nogle af de bedste vine fra Italien.

Jannik gav udtryk for, at han da godt kunne tænke sig at holde den kommende sommerferie i den del af Italien, men han var lidt usikker på, hvordan man lejer sådan en feriebolig i Italien, for han og hans kone har normalt holdt charterferier, hvor man ikke skal finde en feriebolig selv.

Så jeg tilbød ham at give en hjælpende hånd, for vi har gennem efterhånden en længere årrække fundet ferieboliger på nettet og lejet dem direkte hos et italiensk udlejningsfirma.

You-Go er bedst til Italien

Vi har endda også en enkelt lejet direkte hos husets ejer, men det var nu ikke den store succes, for vi skulle selv stå for slutrengøringen, hvilket man normalt slipper for, når man lejer gennem et professionelt udlejningsfirma.

Vi aftalte, at Jannik og hans kone skulle kigge forbi os samme aften, og så kunne vi sammen finde nogle velegnede ferieboliger i det område, de gerne vil besøge.

Vi havde en hyggelig aften, og jeg fandt hurtigt frem til nogle af de hjemmesider, som vi selv har benyttet, når vi har skullet leje feriehus i Italien. Jannik og hans kone foretrak at bruge lidt mere tid på i ro og mag at studere de forskellige muligheder, så han skrev web-adresserne ned, så de selv kunne fortsætte deres søgning derhjemme.

Toscana

Når vi nu var i gang med den opgave, valgte jeg også lige at kigge efter nogle feriehuse i Toscana, for det er også et af de områder, min kone og jeg holder af at feriere i. Og i den kommende sommer har vi fået det til at passe sådan med vores respektive jobs, at vi faktisk kan holde fire ugers ferie i træk, så det glæder vi os meget til.

Og det gav mig faktisk lidt af en overraskelse, for tidligere har vi aldrig oplevet problemer med at finde ledige ferieboliger i hos udlejerne i det område, men jeg fandt da hurtigt ud af, at vi ikke skulle vente ret længe med at bestille en bolig til den kommende sommer, for flere af de hjemmesider, jeg besøgte, meldte om udsolgt for en del af de ferieboliger, de har til udlejning.

Jeg nævnte det for min kone, og vi besluttede at gå i aktion samme aften, når Jannik og hans kone var taget hjem igen. Det var en god beslutning, for vi fandt den helt rigtige ferielejlighed, som heldigvis var ledig i de fire uger, vi skal på ferie.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *