Konference med indhold

Jeg var med til konferencen i Kolding i januar i år, og det er vist 4. gang, den afvikles. Det hele handler om SEO , og det er jo en ganske vigtig ting, hvis man som jeg gerne vil leve af trafik ude fra Google.

Update: Jeg skal med igen i januar 2020!

Jeg må jo erkende, at jeg ikke er verdens skrappeste til det med SEO, men jeg lærer da mere og mere. Og udover at læse mig frem til en masse viden, er der jo ikke noget bedre end en hel dag med de bedste i branchen, der øser ud af deres viden. Kan godt anbefales, og du kan holde øje med tilmelding til konferencen i 2019 på deres hjemmeside her: http://seoday.dk/

Udenlandske og danske talere

De fleste talere var danskere, og de kom fra hele landet. Faktisk kom 2 af danskerne fra andre lande for at tale i Kolding. Den ene var Anders Saugstrup hidrejst fra Cypern fra Saugstrup.org, og den anden var branchens “Grand Old Man” helt fra Florida: Thomas Rosenstand fra Concept Interest.

Det er jo unægtelig en længere rejse, men jeg er glad for, de tog den, for begge gjorde det formidabelt. Rosenstand er jo kendt for at levere varen, og det gjorde han i hele tre indlæg på dagen. Noget af en bedrift faktisk.

Forskellen på nationaliteter

Der var en amerikaner, en englænder og en assimileret englænder som talere også, og den ene af dem gjorde det helt fantastisk Han hedder Charlie, og han ved en hulens masse om teknik. Det gik stærkt, men fulgte man med, lærte man sgu noget!

Den anden fra England var en dame, og udover at hun var så usikker på sig selv, at hun fandt det nødvendigt at klæde sig ud som viking, skæmmedes hendes indlæg en del af, at hun bandede. Ikke bare bandede – men bandede konstant. Det, sammen med at hun gik mere op i de fortræffeligheder, hun og hendes firma havde opnået, end hun gik op i at lære os hvordan gør, at jeg kun giver et stille mellemfornøjet OK til hende. Men hun havde da en del input om linkbuilding for eksempel.

Den sidste var en amerikaner, der faktisk holdt det sidste indlæg på dagen. Han var helt og aldeles utålelig, og han spildte de første 10-12 minutter med absolutte ligegyldigheder. Derefter gik han i gang med en yderst nedladende gennemgang af diverse værktøjer hvoraf halvdelen slet ikke kan bruges på dansk. Hans indlæg var ganske enkelt elendigt på enhver måde.

Udbytte i forhold til prisen

Mit udbytte var hver en krone værd gange 5. Med de få undtagelser nævnt herover, var indlæggene ekstremt gode, lærende og inspirerende. Og så skal man jo ikke undervurdere værdien af at netværke i pauserne og efter konferencen.

Med igen næste år

Ja, jeg er selvskreven som deltager igen i 2019, og jeg har svært ved at forstå, hvordan nogen i Danmark, der er afhængige af synlighed i Google, kan forsvare ikke at være med. Så god er den konference!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *