Klamme håndklæder?

Sikke en sommer, vi har haft i år, hva’? Men nu er det ved at være slut med den, og foran os ligger så den lange mørke tid. Nogle elsker den tid på året – men jeg synes personligt, at det er ret begrænset, hvad der er at glæde sig over, når det er vinter i Danmark. En af de ting, jeg hader, er klamme eller våde håndklæder!

En god håndklædetørrer er guld værd

Det er som om håndklæder ikke vil tørre særlig godt om vinteren, er det ikke? Det er i hvert fald min erfaring, så derfor har vi investeret i to umanerligt lækre og effektive håndklædetørrer. Og det er altså ikke sådan noget billigt godtkøbskram – det er italiensk lækkert, når det er bedst.

Toppen af poppen i badeværelser

Nu skal det jo nok med i historien, at jeg og min familie er absolut kompromisløse, når det handler om kvalitet. Og da især om kvalitet relateret til vores bad, køkken og i det hele taget bolig.

Vi er ikke styrtende rige, men vi klarer os 😉 Og vi nyder at omgive os med det ultimative. Derfor benytter vi os primært af italiensk design i badeværelset, og det gælder lige fra møbler over håndvaske til blandingsbatterier.

Vi køber det hele hos den danske butik Design4home.dk: https://www.design4home.dk/

For eksempel har vi netop fået installeret en håndvask fra dem, som er s lækker, at man skal se det før man forstår det. Og vi har netop bestilt noget super lækkert til vores gæstebadeværelse:

Vores nye badeværelsesmøbler til gæstebadet

 

Hvad synes du om stilen? Personligt elsker jeg den, og vores gæster er så vilde med vores private badeværelse, at jeg ikke nænner andet end at indrette gæstetoilettet lige så lækkert som vores eget.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *