Lingeri er en fryd

Jeg bliver så træt… Feminismen eller hvad den nu kaldes p.t. er i uhyggelig grad afsporet på mange fronter, og det er egentlig synd og skam for det store flertal af kvinder, der reelt har det godt med at være feminine, småsexede og bare være det, de er: Piger / kvinder!

Lingeri er ikke udnyttelse

Jeg overhørte forleden en snak mellem nogle kvinder, der udmærkede sig ved, at de alle fire var klædte i uformeligt tøj, ret kortklippede og med en tydelig trang til at være noget andet end det, de er.

Snakken handlede om, at de var forargede over nogle busreklamer for brystoperationer, og den ledte så snakken hen på lingeri og såkaldt frækt undertøj.

De fire skabninger var af den opfattelse, at korsager, hipster trusser, blonder og BH fra Luksuslingeri.dk med pynt udelukkende handlede om at objektivisere kvindekroppen som et sexobjekt.

Nå… Jo og javel, tænkte jeg. Jeg er af en anden opfattelse.

Min hustru elsker lingeri

Jeg er gift med en skøn kvinde, der nyder at iføre sig lingeri af forskellig art, og det gør hun uanset, om hun skal ses af mig eller ej. Hun gør det, fordi hun kan lide at være lækkert klædt på også inderst.

Hun nyder de mange muligheder for at købe lingeri online – udvalget er jo enormt og meget større end i nogen almindelig butik. Tjek for eksempel den helt store lingeributik online:

Hun mener, at når nu naturen har udrustet hendes køn med de kurver og former, der er faktuelle, er det jo en gave, som hun nyder at modtage og udnytte i positiv forstand. Som hun sagde det forleden:

“De der feminister med deres behårede armhuler og brovtende opførsel.. Hvis nogen gav dem et smukt billede at hænge på væggen, ville de vel ikke dække det til?”.

Hun er så heldigt bygget, at hun er den typiske kunde til PrimaDonna – du ved: Lingeri til dem, der har brug for en rigtig skål 😉 Som pigerne her: https://www.copenhagen-escort.dk/

Er det sexisme?

At nyde at iklæde sig for eksempel forførende og lækre trusser ( som disse ) handler ikke om sex for den, der er ren i sindet. Det handler om velvære for kvinden, der bærer dem først og fremmest. Og sekundært om en visuel oplevelse for ham, der får lov at se hende i dem.

Det er ikke sexisme – langt fra. Men typisk er det jo, at det netop er de kvinder, der er mindre heldige fra naturens hånd, der er de mest aktive feminister. Misundelse har mange farver og ansigter 😉

Kilde: Luksuslingeri.dk

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *