Luksus skiferie i 2018

Nu er det jo ingen hemmelighed, at jeg er ganske velhavende, og at jeg i den grad hylder luksus. Det har så en vis indflydelse på en del af de valg, jeg træffer – naturligt nok. Og der er sket en kontinuerlig udvikling i de valg over årene. Du kan sige, at der er blevet opkvalificeret i takt med, at min formue er vokset.

Skiferie i ren luksus

Skiferier har vi holdt i mange år, men de sidste par år har vi gearet en hel del op i relation til den luksus, vi er i og omgiver os med på destinationen.

Vi benytter et bureau med speciale i skiferie og skirejser generelt: Sne & Snö. De kan det pjat med sne, og så har de en afdeling for deciderede luksushoteller og ophold: https://www.skirejser.dk/luksus

Det kan da godt være, der er dem, der vil mene, at det er for meget, men det er vi nu ligeglade med. Vi lever kun én gang, så det gælder om at få det maksimale ud af det, ikke?

En weekend i sneen

udover den normale skiferie af en 10 dages varighed kan vi sagtens finde på at tage en weekend eller to på ski også. Med de ret gode flyforbindelser til Alperne, betyder det jo ikke noget at rykke en halv fredag ud af kalenderen og komme ned i lækker nysne, vel?

Der er sindssygt mange muligheder i Alperne for en hurtig tur – og weekendski er altså så vederkvægende for sjælen!

Hvis man ikke har råd til at tage på skiferie – og det er der vist nogle , der ikke har – er det jo altid en mulighed at håbe på lidt skiføre i Danmark, men det er sgu sjældent, det sker. Og bakker er der jo ikke for mange af heller…

Næ du – vi snupper vores skiture ned i Alperne, og vi har da også talt om at kigge lidt på nogle mere eksotiske destinationer på et tidspunkt. Mere om det en anden gang!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *