Madplaner til familien

Min kæreste og jeg kan godt lide at lave mad. Og vi kan også godt lide at planlægge vores madplaner for en uge af gange, så vi ikke skal ud at købe ind hver dag. Vi prøver at lave sunde madplaner – dog har vi af og til nogle favoritter, som måske ikke er helt så sunde, men alt i alt lever vi ganske sundt. Det er altid et hit, når der er noget tilbage fra vores aftensmad, så vi begge kan få det til frokost den næste dag – evt. med noget tilbehør. Det tager dog noget tid at lave madplaner. Først skal vi finde ud af, hvad vi skal have at spise. Dernæst skal vi have lavet en liste over, hvad der skal tid. Vi køber typisk ind i 3 butikker, så vi fordeler vores indkøb efter, hvad det nu er over de 3 butikker.

Nu faldt jeg så tilfældig over den her side: https://mambeno.dk/.

Her kan man få madplaner og madplaner til familie. Selv om det kun er os to, kan vi sagtens bruge det, og vi har nu tilmeldt os. Det sparer os for en masse tid, da vi kan tage udgangspunkt i madplanerne. Hvis der er noget, vi ikke har lyst til eller synes så godt om, erstatter vi det bare med noget andet. Vi laver det til 4 personer, så vi har til os begge til frokost den næste dag.

Vi har også på siden købt madkasser med flere rum til os begge. Så kan vi komme en rest fra dagen før i et rum, og så kommer vi typisk noget frugt, nødder eller sådan noget i de andre rum. Det fungerer rigtigt godt, og vi sparer en masse tid hver måned med det her system. Mine varmeste anbefalinger herfra.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *