Ny markise blev til nye gardiner overalt

Kender du den følelse af tryghed, man får, når man er i hænderne på en virkeligt professionel leverandør? Det er bare så betryggende en følelse, og det er præcist det, som vi begge to følte i samarbejdet med Gardinbussen. 100% styr på det hele fra start til slut.

Vi skulle have ny markise

Det hele startede med vores markise på terrassen. Den havde tjent os vel i mange år, og den bar tydeligt præg af, at den altså ikke ligefrem var ny længere. Tiden var inde til at udskifte den, og vi havde fået anbefalet at tage kontakt til et firma, der hedder Gardinbussen. Det gjorde vi så – og via deres hjemmeside bestilte vi et besøg af en konsulent.

Han kom til aftalt tid, og han havde en del gode ideer til markisen. Mens vi talte, sad vi ved bordet inde i stuen, og han havde en hel del kataloger og mapper med, så vi kunne se både farveprøver og stofkvaliteter.

Vi kunne så også se, at han havde et hav af rullegardiner, foldegardiner og persienner, og selvfølgelig blev min kone nysgerrig. Hun spurgte lidt ind til hans forslag til vores stue – og så startede lavinen 🙂

Fra én markise til nye gardiner overalt

Nu skal jeg nok undlade at trætte dig med alle detaljerne – men i dag har vi fået nye gardiner, foldegardiner og alle mulige andre typer i hele huset. Og selvom jeg jo blot er en mand, kan jeg da godt indrømme, at jeg elsker det!

Det er ret imponerende, hvad en professionel kan gøre bare ved at udskifte gardiner. Rummene har et helt andet udtryk i dag.

Og det var faktisk overraskende billigt!

En gardinbutik i indkørslen er nok den bedste måde at forklare konceptet bag Gardinbussen. I stedet for at skulle besøge en butik med et væld af farver og forstyrrende elementer, kommer butikken til os, holder farveprøver op, udfordrer os på det, vi troede vi skulle have – måler op, syr og sætter op.

Det er altså nemt, det er godt og det er service anno 2018!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *