Perfekte mødelokaler i København

Man skulle jo tro, at Danmarks hovedstad bød på et stort udvalg af virkeligt gode mødelokaler og endnu større lokaler til mindre konferencer etc. Udvalget er der skam, men kvaliteten er mildt sagt svingende. Det har vi erfaret som jysk virksomhed med hyppige behov for lokaler til både små og større møder i København. Heldigvis har vi fundet det sted, der leverer – hver gang!

MBK Kursuslokaler i København

MBK Kursuslokaler, Pilestræde 61, 1112 København K:

Kursuslokaler i København

Mere centralt bliver det næppe. Selvfølgelig er placeringen vigtig, men det er langt fra det væsentligste for os – og belært af erfaringer, der er mindre gode, ved vi, hvad der tæller mere end noget andet:

  • Rengjorte lokaler med frisk luft og god ventilation
  • AV udstyr der faktisk virker
  • Tusser og kuglepenne der virker
  • Forplejning der smager godt og passer til tidspunktet på dagen

Det er jo reelt banaliteter, der burde være i orden alle steder, men det er det bare ikke. Hos MBKKursuslokaler spiller det bare – altid!

Fleksibilitet er også vigtigt for os. Nogle gange har vi blot brug for et mindre mødelokale med plads til ganske få – og andre gange er vi altså oppe i en størrelse, der med rette kan betegnes som konferencelokaler. Uanset behovet har de bare de rigtige lokaler.

Forståelse for kurser generelt

Moderfirmaet bag MBK Kursuslokaler er faktisk MBK, der jo er verdenskendte i Danmark for deres mange og yderst professionelle kurser i alt muligt. Vi lærte dem faktisk at kende via deres højt besungne kursus i konflikthåndtering, som jeg og et par kolleger var på engang. Og det var der, vi fandt ud af, de også udbyder lokaler.

Det var vores held, for firmaet har hele vejen igennem en stor forståelse for, hvad der skal til for at sikre et godt forløb af et kursus, et møde eller en konference.

Hvis du har interesse, kan vi varmt anbefale MBK Kursuslokaler, og her har du deres oplysninger:

MBK A/S
Pilestræde 61, 1112København K, Danmark

mail@MBK.dk Tlf. 3543 4474

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *