Pro Bingo spiller

Min moster Else på snart 55 er en ganske unik dame på flere fronter. Hun er nok, hvad de fleste vil betegne som et rent livsstykke, og hun er en inspiration for mange. det skyldes, at hun for snart 8 år siden blev ramt af en tragedie, der for altid ændrede hendes liv.

Bilulykke tog manden og benene

En spritbilist kørte ind i Else og hendes mands bil en fredag aften – de var helt uskyldige selv. Men Elses mand døde, og hun mistede begge ben i ulykken.

Det var en hård tid, men da hun var udskrevet fra hospital og genoptræning, besluttede hun åbenbart, at hun ville leve et godt liv fortsat.

Aktiv i lokalsamfundet og på nettet

Hun har engageret sig alt muligt, hun kan overkomme i en kørestol, og hun er elsket og afholdt overalt i området for sin varme personlighed.

Internettet har hjulpet hende meget – både med kontakt til andre og med at kunne genoptage en lidenskab, hun delte med sin mand: Bingo.

Da hun ikke er videre mobil, er det uendeligt besværligt for hende at komme afsted til bingohallen, så hun har i stedet kastet sig over bingo online via Danske Spil.

Det er – siger hun – faktisk mindst lige så godt, og så griner hun og siger, at hun jo ikke behøver sætte håret for at kunne spille bingo hjemme fra stuen 🙂

Hun er nærmest blevet helt professionel i det der bingohalløj på nettet, og jeg havde fornøjelsen af at sidde hos hende engang, hvor hun spillede. Det var faktisk sjovt, og jeg må sige, at Danske Spil har gjort det virkelig godt.

Læs mere om Danske Spil og bingo her.

Online-livet redder mange

Nogle ser ned på det at spille, date og kommunikere online, men det er en snobbet og elitær holdning! Jeg tror, at Else var gået ned med flaget, hvis hun ikke havde haft internettet og online spil, chat og hvad ved jeg at fylde det tomrum med, som blev hende pådraget.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *