Pro-vinduespudser

Professionelt arbejde er – uanset arten – en fornøjelse at have med at gøre. Det gælder, om det er en tømrer, en tekniker eller en vinduespudser. Faktisk er der sgu noget fascinerende over de der vinduespolerere, der er i stand til at få både små og store vinduer til at skinne som katteskidt i måneskin – uden striber. Og netop det professionelle islæt er, hvad der har skabt en enorm succes for firmaet MEM Polering med base i Købehavn og afdeling i Aarhus.

Dygtigt udført arbejde

Første forudsætning for en succes er, at man udfører sit arbejde professionelt og leverer en smule over forventning. Ikke af og til – men hver gang. Overopfyldelse af forventninger er en af de mest effektive måder at skabe et langvarigt med en kunde, og det er en kunst, de gæve vinduespudsere i MEM har formået. Men der er mere i det end det:

Dygtig markedsføring

Nogle ser markedsføring og reklamer som noget negativt, men fakta er jo, at ingen nogensinde ville komme i gang med at prøve en ny vinduespudser, hvis der ikke blev markedsført.

Alle kan prale og overdrive, men når markedsføringen lover mindre, end firmaet bag den efterfølgende leverer, er der lagt i kakkelovnen til en succes.

Fra København til Aarhus

MEM Polering startede for flere år siden i København, hvor de ret hurtigt satte sig tungt på markedet. Det gjorde de ved at pudse bedre, holde aftaler og sikre en ganske sublim grad af service.

Derfor var det også nærliggende for dem i 2017 at rette blikket mod den næststørste by i Danmark: Aarhus. Der er mange vinduer i Smilets By, og der syntes at være basis for at skabe en forretning også der.

Her i 2020 har de dog valgt at fokuserer på det sjællandske, da efterspørgslen i hele København og stort set hele Sjælland på det nærmeste er eksploderet. For eksempel er MEM Polering næsten enerådende på Frederiksberg i dag.

Der er ikke noget mere opløftende, end når unge og yngre iværksættere opbygger en blomstrende forretning, der sikrer, at både ejer, medarbejdere og kunder får maksimal værdi, vel?

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *