Rejsepriser.dk

De fleste mennesker misunder mig. Jeg har et arbejde, hvor jeg kan gøre, hvad der passer mig. Ikke fordi jeg er direktør eller sådan noget. Næh, jeg er bare freelancer. Når jeg fortæller folk, det, så siger de, at jeg er heldig. Jeg er ikke bundet af at skulle møde til bestemte tider eller på bestemte tidspunkter. Det er sandt. Jeg kan faktisk arbejde, når, og hvornår det passer mig.

Billige flybilletter

Men ærlig talt. Den frihed har givet mig nogle uvaner. Jeg bruger jo meget tid på at lede efter billige flybilletter og altid via REJSEPRISER.DK. Jeg har fået smag for at rejse ud i verden. Og det er nemt. Jeg har lært at have en lille kabinekuffert pakket. Den står altid klar. Hvis jeg lige pludselig finder ud af, at jeg vil til udlandet, så hiver jeg den bare frem, pakker min lap top og så afsted.

Impulsivt til Berlin

Nu her for 2 uger siden havde jeg fundet flybilletter til Berlin. Jeg elsker den by. Jeg var heldig at finde en super lejlighed lige i nærheden af Kreutzfeldt. Den bookede jeg, og så var der ikke andet at gøre end at tage derned i 4 – 5 dage. Det var så lækkert. Jeg boede i min lejlighed. Arbejdede, og samtidigt oplevede jeg Berlin fra en anden vinkel end den, som de fleste turister gør.

Der var mange café-besøg. Fedt. Der var gode oplevelser i parken. Der var smukke aftener med gåture – Berlin er noget særligt og forunderligt tumpet på en charmerende måde. Der var selvfølgelig også øjeblikke, hvor jeg ønskede at have nogen at dele de dejlige stunder med. Det har jeg så ikke. Ikke lige nu i det mindste. Men det kan jo godt tænkes, at jeg møder én på et tidspunkt. Det kan kun tiden vise. Indtil da vil jeg fortsætte med at kigge efter flybilletter, så jeg kan rejse til forskellige storbyer. Det er jo det, jeg kan lide.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *