Restauranter i Odense

I flere år har restaurant scenen i Odense været den samme, og mens de gamle caféer har overlevet sæson efter sæson, så har de nye spisesteder måtte dreje nøglen rundt efter blot et år eller kortere. En ny restaurant kæde har dog taget kampen op i forsøget på at vende tendenser, og de satser stærkt på at blive Odenses fortrukne thai restaurant. Wokshop åbnede deres første restaurant på Fyn i foråret 2019. Du finder restauranten på Jernbanegade i Odense.

Thailand i Danmark

Med hele ni andre restauranter er Wokshop blandt de førende thailandske restauranter på markedet. De startede tilbage i 2000, hvor de åbnede den første restaurant på Kgs. Nytorv og siden er det blevet til restauranter i og omkring København og nu også på Fyn. Inspireret af Thailand har spisestedet fået en fast plads i københavnernes hjerter, når det gælder thaimad og nu vil de også vinde odenseanernes hjerter.

Indretningen er inspireret af Thailand med det mørke træ, de lige linjer, kunsten på væggene leder alt sammen tankerne mod Thailand. Mad er lige såvel inspireret af thaikøkkenet. På menukortet finder du alt fra sprøde forretter, friske salater, stegte grønsager med både ris og nudler samt fantastiske karry retter. Prøv eksempelvis deres Pad Thai, som er en stegt risnudelret. Rejser du til Thailand, vil du ofte opleve at kunne få serveret Pad Thai fra de mange gadekøkkener. Eller måske deres kylling i rød karry, som virkelig har et kick til sig. Uanset hvilken ret fra det thailandske køkken, som du foretrækker finder du den med stor sandsynlighed i menukortet hos Wokshop. Brug for noget at skylle chilien ned med? Udover fantastiske retter finder du også alverdens øl og drinks, der passer perfekt til det smagfulde thailandske køkken.

Thailandske kokke

Alle retterne tilberedes af thailandske kokke, som besidder en stor respekt for håndværket. Deres indgående kendskab til faget og tilberedningsmetoderne kan tydeligvis smages i retterne. Modsat en række andre thairestauranter for Wokshop i Odense nemlig formået at ramme de præcis samme smagstoner, som mange af os kender fra vores rejser i Asien. De brændte krydderier, der på en og samme tid har en intens styrke og afrundet dybde. Det hele handler nemlig om balancen mellem det sure, det søde, det stærke og det syrlige.

En balance, som de fleste af os dagligt kæmper med i køkkenet, men som thaikøkkenet og de thailandske kokke er perfektioneret gennem årtier. Wokshop er en kvalificeret bud på en restaurant, der kan vende det hidtil dårlige stime, som restauranter i Odense har været en del af. Maden og betjeningen er karakteriseret af et yderst højt niveau. Fra de friske råvarer til de smilende tjenere, scorer wokshop 5 stjerner i min bog. Den centrale placering øger desuden oplevelses chancerne for restauranten i Odense. Hvorvidt Wokshop forbliver en del af Odenses madscene er dog op til de lokale og deres eventyrlyst. For hvis du aldrig prøver Wokshop, hvordan kan du så opdage at de laver byens bedste thai-mad? Giv spisestedet en chance og opdage det thailandske køkkens smagfulde mad univers.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *