Så blev det weekend!

Sådan tænkte jeg sidste fredag, da klokken slog 14.30. Sekundet efter tænkte jeg så: “Jamen, jeg har jo ingen penge på kontoen!”. Det værste, jeg ved, er at gå weekenden i møde uden en krone på lommen.

Alt, hvad der er sjovt, koster penge, og hvis du ingen penge har, så kan du ikke lave noget sjovt. Jeg råbte til min kollega Niels, som var på vej over til sin bil, om vi skulle tage ud at fiske i weekenden. “Nej, råbte han, jeg skal til koncert og give den hele armen”.

Du kan bare tage med, sagde han. Nej, jeg har ikke én krone på lommen, så det må blive en anden gang. Jeg har da heller ingen penge, sagde han, men jeg låner bare. Du kan da ikke låne penge og få dem udbetalt her fredag eftermiddag, udbrød jeg.

Udbetaling af lån i weekenden

Det kan jeg da med et udbetaling af lån i weekenden, som jeg optager på nettet. Lån udbetaling weekenden har eksisteret i et års tid, og det er tredje gang, jeg benytter mig af det, sagde Niels.

Jeg tog hjem og fandt min tablet frem og googlede “lån penge i weekenden”. Og sørme, om Niels ikke havde ret. Den første låneside i søgeresultatet var, hvor der var en hel oversigt over långiver med weekend lån. Der stod side op og side hvor nemt og hurtigt, det er at låne penge om lørdagen samt tage kviklån på en søndag.

Og jeg må godt nok sige, at der er sket noget på lånemarked, siden sidst jeg var i banken for at optage et banklån. Udbetaling af lån lørdag og søndag er bestemt ikke noget, som min bank tilbyder. Bare det at kunne få udbetaling af lån med det samme er jo helt vildt. Lån udbetaling med det samme og så i weekenden, det er altså super fedt.

Selv om jeg kunne låne flere tusinde kroner og få dem udbetalt op til weekenden, valgte jeg kun at låne 500 kr. Lån 500 i weekenden passede med koncertbilletten og et par øl til mig og Niels og en sodavand til Rita. Rita er Niels’ kone, som er super sød og meget hjælpsom.

Og lånet var gratis!

Ja, for at det ikke skal være løgn, så var lånet endda gratis, fordi jeg var ny kunde hos Ferratum. Første lån er gratis og rentefrit hos flere af låneudbyderne, hvis altså jeg tilbagebetaler inden for 30-60 dage.

Tænk sig at kunne optage rentefrit lån i 30 dage og op til 60 dage, uden det koster én krone! Lån rentefrit er kun sådan noget, man ser på TV. Her toner de velkendte lånefirmaer frem på skærmen flere gange dagligt. Lån penge rentefrit i 30 dage, er der så en kvinde, der udbryder i reklamen.

Jeg kan huske nogle af lånefirmaerne med gratis lån, som er VIVUS.dk, Lendon.dk, NUPP.dk, Simbo.dk og altså Ferratum.dk. Jeg valgte den gratis Ferratum kassekredit, fordi jeg synes, at deres hjemmeside var flot og indbydende.

Alle 5 udbydere tilbyder som sagt gratis lån, og de er vel alle sammen rigtig gode, så næste gang vælger jeg en af de andre. Man kan i øvrigt se en hel oversigt over gratis og rentefri lån her: Lån penge billigt Trygt ᑕ❶ᑐ 2024 Online lån hurtig udbetaling ←. Lån-gratis.dk har ligeledes lavet en låneguide, hvordan man bedst sikrer sig de rentefrie lån. Og det altså nemt og hurtigt, skal jeg sige jer!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *