Sådan beskytter jeg min iPhone 6

Jeg havde længe gået og bandet over min gamle telefon, fordi jeg synes den var langsom og bare træls. Det var således en glædens dag, da jeg endelig fik leveret min nye iPhone 6 med posten. Jeg har ikke brugt penge på en ny smartphone i flere år, så jeg kunne godt overleve den lidt høje pris på den nye iPhone. Og lad mig bare starte med at sige, at den er fuldstændig fantastisk. Jeg er simpelthen bare lykkelig for min nye smartphone, og jeg kunne ikke have ønsket mig bedre.

Jeg snakkede med flere forskellige folk om den nye iPhone 6, inden jeg købte den, og mange udtrykte lidt bekymring omkring størrelsen. Selv må jeg indrømme, at jeg også var lidt nervøs – for min gamle telefon er meget mindre. Men efter de første par dage med tilvænning, er jeg faktisk meget positivt stemt overfor den nye størrelse. Den var lidt sjov at have i hånden de første par dage, men nu er jeg meget tilfreds. Den ekstra plads på skærmen giver utroligt meget frihed, og så er designet simpelthen bare lækkert.

Skærmbeskyttelse og cover

I erkendelse af den høje pris, og hvor meget jeg egentlig holder af min nye iPhone, besluttede jeg hurtigt at investere i beskyttelse til min iPhone 6. Hvis det kan medvirke til, at den holder noget længere – så er det vidst penge godt givet ud. Jeg har set priserne på en udskiftning af skærmen, og den gør helt ondt at tænke på.

Det første jeg investerede i var et lækkert cover til min iPhone 6. Det beskytter siderne og bagsiden, så jeg er sikker på, at de ikke går i stykker – såfremt jeg taber den. Og det gør jeg, for jeg er noget af en fummelfinger. Den nye type af covers er meget tynde, og man mærker næsten ikke, at man har det på. Jeg valgte et neutralt cover til min iPhone 6 i sort.

Slutteligt har jeg også valgt at investere i skærmbeskyttelse, bare for at give lidt ekstra beskyttelse til min iPhone. Jeg håber, at det kan spare mig for en masse penge.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *