At købe smykker

Jeg har hørt, at mange mænd finder det meget svært at købe smykker til kvinder. Det behøver det altså ikke at være. Du har mange muligheder for at give hende et smykke, som hun bliver rigtig glad for. Du skal bare vide, at nogle smykker betyder noget. De signalerer et budskab, som du skal være klar over, inden du køber smykket. Ofte har piger det nemmere med at købe smykker til ham – for eksempel armbånd https://www.marjoe.dk/shop/armbaand-til-maend-46s1.html

Signalværdi

En ring signalerer noget om, at I er bundet til hinanden: Den signalerer forlovelse, eller at I er viet. Et hjerteformet smykke (fx et vedhæng til en halskæde) signalerer kærlighed. Og måske er det slet ikke det budskab, du vil sende til kvinden, du skal købe et smykke til.

Et armbånd er mere neutralt

Du kan sagtens købe et armbånd, eller et vedhæng. Du kan vælge imellem mange forskellige smykker, der har symboler. Fx Chakra-smykker – eller smykker med stjernetegn indgraveret. De hører ligesom til den mere ’neutrale’, kan man sige, kategori. Du kan vælge at købe et vedhæng til armbåndet, du gav hende sidste år. Eller du kan vælge at give hende et smykke, der ikke er lavet af ædle metaller.

Du kan ærgre dig alt det du vil over, at hun har det nemt ved at finde smykker til dig. Hun har flere gange givet dig herreringe – og de er altid et hit!

Passer det til hendes stil?

En af de ting, som du dog skal have for øje, når du kigger på smykker til kvinder, er, om det smykke, du godt kan lide, passer til hende. Stil dig selv nogle spørgsmål: Vil hun bryde sig om det? Går hun med halssmykker? Vil det være for stort til hende? Vil det se godt ud på hende?

Når du så endelig har besøgt flere forretninger, så har du sikkert set rigtigt mange smykker, og det kan være lidt svært at vælge.

Men er der et eller to smykker, som du faktisk kan huske rigtigt godt, så køb et af dem. Det vil være et smykke, der passer til hende, fordi du kender hende, og har tænkt på hende, da du kiggede på alle de forskellige smykker.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *