Snart rejser vi igen

Det er lørdag, og vi har lige fået frokost. Her er stille i området, hvor vi bor. Vi hygger. Børnene spiller et eller andet spil på deres computer. Min mand læser avis. Han elsker det. Det er måske det eneste tidspunkt i løbet af ugen, hvor han virkeligt slapper af. Helt af. Selv er jeg ved at sortere i alle billederne på min egen PC. Det er et job, som jeg nyder at hygge mig med. Som fotograf er det en del af mit arbejde. Men i dag er det ikke billeder, jeg har taget i arbejdets øjemed, der bliver sorteret. Det er billeder, jeg har taget over de sidste mange måneder i forbindelse med familiefester: Fødselsdage, bryllupper og den slags. Jeg har også en del feriebilleder, der skal sorteres.

Enkelt system

Jeg har et simpelt system: Gruppe 1: Billeder, jeg absolut ikke vil skille mig af med. Gruppe 2: Billeder, jeg måske vil beholde. Gruppe 3: Billeder, jeg aldrig vil se igen. Gruppe 3 billederne bliver bare slettet lige med det samme. Det plejer at frigøre en del plads på min harddisk.
Gruppe 2 er den gruppe, som altid indeholder flest billeder. Jeg kan være lidt vægelsindet. Så den gruppe får alle de billeder, som jeg ikke er sikker på, jeg vil beholde eller slette.

Gruppe 1 bliver flyttet over på et eksternt drev. De bliver så puttet i forskellige mapper alt efter emne og dato. Fx ”Rejser_2018_Vietnam”, eller ”Forældre_guldbryllup_2019”

London

Jeg er lige kommet i gang med at sortere billederne fra en ferie i England. De vækker dejlige minder. Vi havde fundet billige flybilletter til London og lejede en bil. Og så brugte vi en måned på at køre rundt i landet. Det er jo et vidunderligt land. Storslåede landskaber, storslået kultur, fantastiske traditioner. Og faktisk også god mad – til trods for at alle tror det modsatte.
Vi boede på slotte og borge. Så både Stonehenge og Hadrians Wall. Gik lange ture oppe i Northumberland National Park. Fik prøvet at ride på velopdragne heste, og fik i den grad forbedret vores engelsk kundskaber. Vi lærte også om teatime og engelske sandwich.

Jeg har billeder af min mand, som forsøger sig med fluefiskeri et eller andet sted. Jeg kan ikke helt genkende stedet, men fra datoen på billedfilen kan jeg se, at det må være fra et sted, der hedder Timsbury. Jeg aner ikke, hvad det er for en fisk, han har fanget, men smilet på hans ansigt fortæller mig, at det billede skal jeg bare beholde. En stolt fisker!

Og så er der en del fjollede billeder fra forskellige pubs, hvor vi drikker Guinness og synger sammen med de lokale. Det er jo en tradition, som stadig lever derovre. Man synger sammen.

Vi søger billige rejser online

Jeg falder lidt i staver over billederne. Det var en vidunderlig måned, vi havde. Det kunne vi faktisk godt finde på at gøre igen. Måske ikke i England. Måske et sted, hvor det ikke regner så meget. Noget der passer til vores budget.

Nede sydpå. Måske skulle jeg forslå en lignende ferie i Frankrig til næste år. Det geniale for os er, at vi er blevet ret gode til at finde billige fly og rejser, efter vi fandt hjemmesiden https://www.rejsepriser.dk/

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *