Sneakers i Danmark

Min bror har fødselsdag om få dage. Og jeg har naturligvis glemt at sende ham en gave i tide. Når man bor her, hvor jeg gør, så skal man huske at sende pakker i meget god tid, så de når frem til tiden. Og det har jeg som sagt ikke gjort. Det er ikke så heldigt. Enten må jeg sende ham en pakke med sådan en courierservice, eller også må jeg droppe det og skrive til ham, at pakken med hans gave er på vej. Men – og der er, et, men – courierservice er blevet meget dyrt her under coronakrisen. Jeg har undersøgt det.

Dyrt at sende

Det vil koste mig en formue at få en gave sendt, så den kan være fremme om 3 dage. Så den mulighed udelukker jeg på forhånd. Jeg sætter mig derfor ved min skærm og begynder at forfatte en kærlig hilsen til ham, hvor jeg forklarer og undskylder min glemsomhed. Men så får jeg den idé, at jeg kunne jo gå ind på en dansk webshop og købe en vare og få den sendt til ham. Det tager ikke så lang tid at få sendt pakker i Danmark har jeg forstået.

Sneakers er fede

Og jeg ved, hvad jeg vil give ham: Et par sneakers. Han elsker sneakers og har allerede 4 par. Et par mere gør ingen skade. Nu er det jo bare sådan, at jeg ikke kender en god dansk webshop, der sælger sneakers. Men heldigvis så kan Google løse det problem for mig. Jeg ændrer lidt på indstillingerne i Google, så de kun søger i Danmark. Skriver ”Sneakers Danmark” og vupti. Nul komma fem. Der kom listen over en masse webshops. Jeg trykker på ”se billeder” knappen. Og vælger måske 3 eller 4 modeller ud, som jeg vil klikke videre på. Jeg bliver jo sendt direkte til butikken. Den første, jeg klikker på, er en forretning i Jylland. Desværre er modellen udsolgt i det skonummer, jeg har brug for. Øv. Jeg klikker tilbage og finder en anden butik. De har ikke den specifikke model. Kun nogle almindelige modeller. Dobbelt øv.

Jeg forsøger i den tredje butik. De har modellen. Også i skonummeret. Jeg er næsten parat til at finde mit betalingskort og mobil frem. Men først tjekker lige, hvor lang leveringstid de har. En uge. Ej, jeg er ret uheldig, synes jeg.

Jeg valgte soldout.dk

Jeg lægger et bogmærke ved butikken. Vil lige forsøge at se, hvad der sker, hvis jeg søger på ”Sneakers København”. Det samme: Flere butikker på listen. De fleste ligger i København, kan jeg se.

Jeg gentager processen med at søge ved hjælp af billeder. Finder den model, som jeg så i den anden shop. De har også skoen i den størrelse, som min bror bruger. Jeg tjekker endnu en gang for leveringstiden. 1 – 3 dage. Perfekt. Klikker på køb-knappen, går til check-ud indtaster oplysninger om fakturerings- og forsendelsesadresse. Sætter kryds ved den der lille notits om gaveindpakning. Indtaster mine kortoplysninger. Får min banks OTP-kode og trykker ok. Købet er lavet. Gaven er på vej. Jeg ånder lettet op. Lægger mailen, jeg var ved at skrive ind i bakken med ’drafts’. Den retter og sender jeg på hans fødselsdag.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *