Stegepande

Advarsel: Denne historie handler om ikke at kunne tage en beslutning! Nu har jeg i mere end 7 uger – hver eneste aften – været på nettet for at finde mig en ny stegepande. Og hver aften er jeg gået i seng med frustrationen hængende uden på natkjolen. Jeg kan simpelt hen ikke vælge, hvilken af alle de dejlige stegepander, jeg ser på https://www.kramogkanel.dk/produkt-kategori/koekken/stegepander/, jeg skal købe. Det er faktisk ved at udvikle sig til en fiks idé hos mig. Jeg kan ikke sove, hvis jeg ikke lige får lov til at se og sammenligne de sidste tre stegepander, jeg foreløbigt har udpeget til mig selv.

Noget nyt

Men når jeg så kigger på dem, så dukker der noget nyt op inde bag ved. Og det skal jeg jo også lige undersøge. Jeg vil jo ikke gå glip af gode tips og råd. Og da heller ikke af en god handel.

Det sker jo, at der popper sådan et vindue op med tilbud fra den eller den. Måske ikke lige et tilbud, som jeg vil tage imod. Men bare det, at der står tilbud, gør jo, at jeg lige skal kigge. Måske er der andre tilbud, der er værd at benytte sig af. Man kan aldrig vide. Nogle er nærmest besatte af det – læs her.

Nå, men altså for lige at komme tilbage til det her med stegepanderne, så er det altså et problem. Måske et andet af alle mine luksusproblemer. Men fra det øjeblik, hvor jeg ikke kan sove, fordi jeg tænker på stegepander, så er der altså tale om et alvorligt problem. Det burde ikke være et problem. Det burde være nemt for mig at vælge en af stegepanderne, jeg har forelsket mig i, og, så bare købe den. Hvorfor gør jeg så ikke det?
Fordi jeg bliver bombarderet med valg. Og når man har mange valgmuligheder, så bliver det svært.

Lad mig forklare dig, hvad jeg mener. For mig handler det jo ikke længere om, at jeg gerne vil have en god, dyb stegepande, som jeg kan bruge til at sautere i. Det handler nu også om, at den måske skal være beklædt med noget non-stick materiale. Det handler også om, at den skal passe til mit komfurs kogeplade. Derfor er der forskel på, om jeg køber den i en diameter, der hedder 26, 28 eller 30 cm. Vi skal jo spare på energien, som de dansk-studerende siger, og hvilken pande er bedst til min kogeplade?

Passer i farven

Der er også den mulighed for mig, at jeg kan vælge en stegepande, der passer til mit køkkens interiør. Jeg kan jo få stegepander i alle mulige farver. Sort, hvid, rød, blå. Det er bare et spørgsmål om at bestemme sig. Men hvad gør man så, når man er sikker på, at om 2 år, så er den røde farve, der hersker i mit køkken, lige nu, gået af mode? Skal jeg så til at finde mig en ny stegepande, fordi dens farve er gået af mode, og jeg for længst har skiftet hele mit køkkens interiør ud?

Næh, du, det er bestemt ikke nemt at købe en pande. Især ikke, når der er livstidsgaranti på den. Hurra for det gode udvalg hos https://www.kramogkanel.dk/

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *