Stress på jobbet

Det er normalt med en eller anden form for stress på arbejdspladsen, men et overdrevent stressniveau kan påvirke din produktivitet og lede til både fysiske og psykiske skavanker. Hvordan du håndterer overdrevent stress gør hele forskellen. Det kan stresscoaching give dig værktøjer til.

Du kan ikke kontrollere alt på din arbejdsplads, men det betyder ikke, at du ikke kan stille noget op.

Fyringer og nedskæringer

Måske bliver der talt om fyringer og budgetnedskæringer, og du er bange for at miste dit job, måske er din arbejdsbyrde for stor, måske taler din chef ikke ordentligt til dig – der kan være mange årsager til stress.

Stresscoach?

Udover at tale med en stresscoach, hvad kan du så selv gøre for at gøre din situation bedre? Selv om du måske ikke føler, du har tid, så sørg for at få din motion. For eksempel aerobic får din puls op, og du kommer til at svede, det er med til at løfte dit humør og energiniveau og give dig fokus. Prøv at få mindst 30 minutters motion ind hver dag, hvor du får din puls op.

Læs mere her om, hvad en stresscoach er: https://lifeconsulting.dk/stresscoaching

Spis ordentligt!

Når du har stressede dage, så sørg for at få noget at spise. Hvis du overspiser, vil du føle dig dvask, og det har du ikke brug for. Får du ikke noget at spise, vil dit blodsukker falde, og du er ikke på toppen. Sørg for at holde dine måltider, og få noget sundt at spise, så du har modstandskraft.

Sørg også for at få din søvn. Du kan ikke gå gennem perioder med øget stress, hvis du ikke får din nattesøvn. Gå efter 8 timers søvn per nat, og sørg for at gå i seng på samme tid hver dag for at skabe et godt søvnmønster.

Udover at tale med en stresscoach kan du også tale med familie og venner. Blot det at dele dine bekymringer med andre, kan være med til at hjælpe på dit stressniveau.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *