Tunge øjenlåg

Enhver alder har sine fortrin – også i at blive ældre. Dog er alder hård ved øjnene. Dit syn bliver dårligere, og du får poser om øjnene og løsere hud om øjnene. Måske endda tunge øjenlåg. Tunge øjenlåg kan i nogle tilfælde ligefrem genere dit syn. Måske er du faktisk nødt til at rynke panden eller bøje hovedet tilbage, for at se som du plejer ud af øjnene, og så har du et problem. Det er der heldigvis råd for.

Det kan også være, at du ”blot” er generet af, hvordan dine øjenlåg er tunge, og du gerne vil have det korrigeret af kosmetiske årsager. Er det af kosmetiske årsager, skal du selv betale for operation. Prisen for at få fjernet tunge øvre øjenlåg ligger på cirka 10.000 – 12.000 kr. ifølge ØJENLÅGSOPERATIONER.DK.

Hjælp med kosmetisk kirurgi

I begge tilfælde er der hjælp at hente. Jeg har netop selv været det igennem og var så heldig at finde en god øjenlæge i København, eller rettere Charlottenlund. Jeg var meget nervøs, men personalet var meget søde og hjalp mig godt til rette. Jeg fik en pille til at slappe af på inden operationen, og det hjalp meget på min nervøsitet.

Vellykket øjenoperation

Operationen gik godt, og jeg var naturligvis lidt hævet de første dage, men det hjalp godt med koldt kompres. Jeg havde også lidt blå mærker, hvilket jo var at forvente, men det var ikke noget at tale om. Jeg har taget det med ro her de første 2-3 uger, og det ser allerede rigtig flot ud, og jeg er meget tilfreds med resultatet.

Jeg fik min operation af kosmetiske årsager. Jeg prøvede i flere år at korrigere mit ”udtryk” med makeup. Den fordel har vi kvinder jo heldigvis, at vi kan ”snyde” lidt. Men når du kommer op i en vis alder, skal der mere til end makeup. Jeg er utrolig tilfreds med, at jeg har fået min øjenoperation og kan anbefale den, hvis du lider af tunge øjenlåg.

Grå stær?

Ved du i øvrigt, at grå stær er en af de hyppigst forekommende sygdomme i øjet? Hvis du gerne vil vide meget mere om grå stær: https://ohd.dk/gra-staer-operation/

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *