Vind herredømmet over din familie eller venner i Monopoly

Der findes få spil, der kan blive så intense som Monopoly, når 2 eller flere spillere kæmper om at overtage herredømmet over Monopolys fiktive univers. Den spænding, der er i luften efter flere timers spil, og det næste træk kan være afgørende for, om du vinder herredømmet eller går bankerot.

Hvorfor er Monopoly så populært?

Det er netop det, som brætspillet Monopoly kan. Spillet der helt simpelt går ud på at flytte sine brik rundt på spillepladen, for undervejs at opkøbe grunde og forsøge at undgå at lande på de andre spilleres ejendomme. I sidste ende handler det om at have opkøbt så stor en del af spillet, at du kan sørge for, at dine modspillere går bankerot, når de lander på netop dine ejendomme. Det er det vi elsker. Følelsen af, at have overhånden over vores modspillere og til sidst sidde alene på tronen.

Hvem kan spille Monopoly?

Alle kan spille Monopoly. Spillet er perfekt til weekendhygge i familien eller til en spilledag med vennerne. Dog kræves der god tid, da et enkelt spil ofte kan trække spændingen ud i flere timer, hvor strategiske genistreger kan være afgørende for, om du vinder eller smider det hele på gulvet.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *