Virker Ageras?

For mange og for mig er det reelt lige så kompliceret at finde den helt rigtige advokat eller revisor, som det er at finde den udkårne eller den rette smartphone. Faktisk endnu sværere – for det er jo netop alt det, man ikke ved, som advokaten og revisoren skal vide, ikke?

Finde med Ageras?

Der er som regel altid hjælp at hente på nettet, og man kan jo for eksempel støve alle mulige anmeldelser på Trustpilot og den slags igennem. Man kan tjekke på Facebook og spørge bekendte – men faktisk påstås det, at der er en endnu bedre metode – nemlig at bruge en portal som Ageras til at finde advokat, revisor og bogholder.

Egentlig har jeg altid været lidt skeptisk overfor de der portaler, hvor man kan få tilbud på forskelligt, men det viste sig faktisk, at Ageras er yderst anerkendt og har topkarakter hos Trustpilot. Så jeg tog et nærmere kig på dem, og det viser da også, at det er nogle professionelle kræfter, der står bag.

For eksempel fandt jeg en artikel, der fortalte, at det er den legendariske Martin Thorborg, der var med i starten: https://www.vedbarebedre.dk/thorborg-partner-i-agera/

Vi tester Ageras

Da jeg skulle finde et nyt firma til at varetage mine juridiske opgaver, var det jo så ganske nærliggende at prøve Ageras.

Det var faktisk nemt at gå processen på deres hjemmeside igennem, og så var det jo blot at sætte sig ned og vente.

Jeg skulle ikke vente længe, før jeg fik henvendelser fra advokatfirmaer. Det var nemt – og jeg slap for at skulle gennem en grundintroduktion af mig og mine opgaver hver gang.

Det var en succes

For nu at gøre en lang historie kort: Jeg valgte et af firmaerne ud, tog et møde med den advokat, der var bedst egnet derfra – og vi indgik en aftale.

Det er nu noget tid siden – vel en 6-7 måneder – og samarbejdet fungerer upåklageligt.

At det så var og er 100% gratis for mig er jo blot endnu en fordel.

Jeg tænker, at deres succes hos Ageras nok skyldes den smidige proces og kvaliteten af de leverandører, der er tilknyttede. De er jo nu i mange lande og har endda indtaget USA også.

Hvis du ikke kender dem men er på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/ageras-dk/

Er Ageras dansk ejet?

Ageras er delvist dansk ejet. Den internationale kapitalfond Investcorp samt hollandske Rabo Bank ejer dele af virksomheden.

Hvor har Ageras hovedsæde?

Firmaets hovedsæde er i København.

Betaler man for at bruge Ageras?

Nej – som søgende efter advokat, revisor og bogholder er det helt gratis at benytte servicen.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *