Voksipose

Vi kender alle voksiposen og chancen er at de fleste af os selv har ligget og sovet i en uden endeligt at huske dét. Faktum er at alle har brug for en voksipose. Den er behagelig, praktisk og tryg for de små børn.

Voksiposen som vi kender den i dag har været en del af familien Danmarks hverdag siden midten i firserne. Posen er designet således at den passer til dit barn hele vejen i gennem voksealderen som gør den meget praktisk og ideel til børn, uanset deres størrelse og alder. Voksiposen er designet på den måde så den kan holde den ideelle temperatur både på de koldestes vinterdage og på de varmeste sommerdage.

Voksiposen har et for som er lavet af det fineste uld som er et vidunderlig materiale. Ulden virker kølende i varme og varmende i kulde. Med en mellemlag af dun og en overflade af praktisk og vandafvisende materiale er voksiposen ideel til dit barn uanset vejrforholdene. I og med at voksiposen udelukkende består af naturmaterialer hvilket betyder skånsom tryghed for dit barn.

Voksiposen er meget praktisk da ikke alene fordi den kan bruges igennem hele dit barns voksealder men også fordi den både kan bruges i bilen, i barnevognen eller som en sovepose. Voksiposens popularitet skyldes det faktum at den slutter sig beskyttende om barnet og giver den tryghed.

Samtidigt holder den rette temperatur uanset om det er varmt eller koldt. Hvis dit barn er faldet i søvn i sin voksipose, hvilket ofte sker, og du gerne vil flytte dit barn, kan det nemt gøres da voksiposen er let at åbne og lukke. Dette betyder at du kan flytte dit barn ind og ud af voksiposen uden at vågne den fra den søde søvn.

Derudover kan du omdanne en voksipose til en meget praktisk lift som er meget brugbar især når dit barn er lille. Det eneste du skal bruge er en Voksi bæreplade som skal sættes ind i voksiposen. Voksi bærepladen passer til alle voksiposer hvilket betyder at du kan få ligepræcis den praktiske lift som du drømmer om. Bærehanke og bundpladen er justerbare hvilket betyder at Voksi bærepladen omdanner din voksipose til en uundværlig del af din hverdag.

Det er nemt at se hvorfor voksiposen er blevet så populær som den er. Du kan have den med overalt, den gør dit barn tryg så den nemt kan falde i søvn og vil holde den varm uanset vejret udenfor. Dertil vil voksiposen passe dit barn igennem hele dens voksealder hvilket betyder at du ikke skal investere yderligere. Voksi finde i alle farver og designes hvilket betyder at du kan finde lige præcis den stil du godt kan lide. Så vil både du og dit barn være glad for voksiposen.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *