Bobleplast – genialt på flere fronter

Tro det eller ej, men der er faktisk dem, der mener, at jeg er lidt småskør! Det forstår jeg jo slet ikke – for jeg gør bare det, de fleste gør. Forskellen er måske, at jeg er mere åben om det? Jeg arbejder på lageret hos en mellemstor virksomhed, der sælger varer online, og jeg har en svaghed for…. Bobleplast 🙂

Vild med at knalde bobler

Jeg pakker varer ind, og som de fleste ved, er der næppe noget, der beskytter de mere delikate og skrøbelig ting end netop bobleplast. De små bobler er fyldte med luft, der skaber en eminent beskyttelse.

Det gælder så kun, hvis man undlader at knalde boblerne, og det er det, jeg har svært ved at lade være med… Derfor har min chef forbudt mig at knalde bobleplast, mens jeg pakker ind. Til gengæld har han givet mig lov til at gøre det i pauserne.

Jeg skærer et stykke af rullen med bobleplast, og så sidder jeg og stresser af med at knalde hver eneste boble. Det er heldigt for mig, at min chef køber emballage billigt hos Jakodan – ellers fik jeg nok ikke lov.

Måske en forretningside?

Jeg har faktisk tænkt over, om der kunne være en forretningside i at sælge ark med bobleplast i forskellige farver til afstressende boble-knalderi?

Fakta er jo, at langt de fleste synes, det er sjovt at sidde og klemme de små bobler, til de sprænges med en god lyd. Det er afstressende som bare pokker!

Folk vil jo købe hvad som helst, hvis det markedsføres rigtigt, ikke? Og hvis man nu kunne fremstille dem i mange farver og i ark på måske 15×15 centimeter eller lignende – så kunne man sælge en pakke med for eksempel 5 ark i.

Nem vare – nem at sende

Det vil jo være ufatteligt nemt at emballere og sende den slags, ikke? Og dermed også relativt billigt. Jeg skriver relativt, for her i Danmark koster porto jo en formue!

Men en sådan vare kunne jo nemt sendes i for eksempel kuverter – https://www.jakodan.dk/kuverter/konvolutter-hvide.html – der jo altså ikke behøver koste en formue.

Mon ikke man kunne have en forretning på det? Jeg kunne faktisk vildt godt tænke mig at høre, om du tror, der kunne tjenes penge på det koncept?

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *