Sådan kan du få en billig hjemmeside

Det kan hurtigt blive en bekostelig affære at få sig en hjemmeside, hvis man skal hyre et firma til at designe og lave den.

Men er man i stedet selv en lidt smule fingersnild og ihærdig, kan man komme temmelig langt, for ganske små midler.

Først og fremmest skal man have et sted, at have sin hjemmeside liggende, et såkaldt webhotel. Og vælger man samtidig et webhotel, med en one click installer, kan man hurtigt komme i gang med at få hjemmesiden i luften. En one click installer er et program, som gør, at man let, og stort set uden forhåndsviden, kan installere og opsætte en hjemmeside.

Et eksempel på et webhotel, som har en sådan one clik installer er UnoEuro. Dette er samtidig også et både billigt og ganske driftsikkert webhotel. Så for mange mennesker vil det være et godt valg. Selv om det er et billigt webhotel, gør det jo ikke noget, hvis man kan spare lidt ekstra. Og det er faktisk ganske let at finde en UnoEuro kuponkode, hvis man søger lidt på nettet. Og så kan man i hvert fald komme ganske billigt i gang.

Billeder til hjemmesiden

Hvad er en hjemmeside uden billeder? Temmelig kedelig i de fleste tilfælde, vil jeg mene. I de fleste tilfælde vil det derfor være en god idé at krydre hjemmesidens tekster med nogle gode billeder. Hvis man ikke ligefrem selv har en lille fotograf gemt i maven, eller hvis man ikke selv har mulighed for at tage billeder af de motiver man skal bruge, må man ud og skaffe de nødvendige billeder. Hvis man skal købe sig til dem, kan det i mange tilfælde hurtigt blive en bekostelig affære. Så hvis der er mulighed for at finde gratis billeder, som man (lovligt) må anvende på sin hjemmeside, så kan det ofte være at foretrække. Og der findes faktisk mange steder, rigtig mange endda, hvor man kvit og frit kan hente gratis billeder. Du kan finde rigtigt mange af disse websites i denne store oversigt over gratis billeder.

 

Med et webhotel og nogle billeder på plads er det bare om at komme i gang med at udarbejde den resterende del af indholdet på hjemmesiden. God fornøjelse!

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *