Endnu en sommerferie

Det var så den sommerferie. Nu er den slut. Du og din familie har haft det fint. Det har været en oplevelsesrig sommer, hvor I både blev udsat for pilotstrejkens konsekvenser og måtte bruge en del penge på at komme hjem fra Italien, fordi flyene blev aflyst – det ene efter det andet. I blev da også udsat for ågerpriser hos biludlejningsbureauerne, da I ville leje en bil og køre fra Tyskland hjem til Danmark. Altså selve turen til Italien var skøn. Men hjemturen var forfærdelig. Det var en dyr oplevelse. I havde dog – som kompensation overfor strabadserne børnene måtte lide under – en skøn tur i Tivoli, hvor der både blev spist pommes frites og softice.

Hverdag igen

Hverdagen er tilbage. Det er bare sådan at du faktisk trænger til lidt mere hvile. Turen hjem fra Italien har ikke kun lavet et indhug i tegnebogen. Det var faktisk psykisk ret anstrengende at skulle tackle telefonopkald til flyselskaber, tale med biludlejningsfirmaer, tage hurtige og samtidigt fornuftige beslutninger på vegne af hele familien. Og nu: efterslæbet med at få flyselskabet til at dække nogle af de ekstra omkostninger, I har haft til billeje, hotelværelser og forplejning i de 3 dage det tog jer at komme fra Italien tilbage her til Danmark.

Trætheden banker på, og du kan mærke at en uge i et sommerhus på Mols vil være det bedste, du kan gøre for dig selv. Bare en uge, hvor du kan få lov til at hvile hjerne og krop, så du ligesom kan komme tilbage til hverdagen. Og være effektiv i den.

Udlejning af sommerhuse

Du taler med din hustru om det. Hun mener, at det er en god idé. Så I meddeler børnenes skole, at de ikke kommer i skole i en uge. Det er kun 5 skoledage. Så der skulle ikke være nogle problemer.
Du begynder at finde alle de bureauer med sommerhusudlejning du kan på nettet. Og så sætter du dig til at trevle hvert og enkelt bureau igennem for, hvad de kan tilbyde af sommerhuse på Mols. Du finder fem eller seks huse, som ser gode ud. Der må gerne være noget luksus i dem. I kan jo ikke regne med, at der kommer solskinsdage. Så et hus med indendørs pool er vist passende.

Du lægger listen over sommerhusene til side og sætter dig til at tænke lidt. Hvorfor skal det egentlig være et sommerhus? Og hvorfor skal det lige præcist være på Mols?

Mols er jo noget særligt

Du har en idé om hvorfor. Det har noget at gøre med, at din far kom herfra. Han var en meget driftig mand – og det er sikkert fra ham, at du har arvet iværksættergenet. Du har succes. Men det har du kun, fordi din far lærte dig, at du skal tage tid til dig selv – ikke altid når du lige føler trang til at springe over, hvor gærdet er lavest. Men når du er ovre på den anden side, og tingene kører videre igen. Du afbryder din tankerække. Finder det bedste sommerhus på Mols, og får det reserveret til næste uge.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *