We Vibe i 5 års gave

5 års dagen nærmede sig, og jeg vidste stadig ikke, hvad jeg skulle købe i gave til Jytte. Mine kollegaer kunne godt se mit dilemma, så min makker John foreslog, at jeg købte en We Vibe til hende. En hvad for noget, spurgte jeg John?

En We Vibe vibrator som er en slags dildomaskine eller kneppemaskine, som er super populær, sagde han igen. Han forklarede, at den var blevet kåret mange gange til bl.a. verdens bedst sælgende stykke sexlegetøj og det mest innovative stykke sexlegetøj flere år i træk. Nu har Jytte og jeg, som sagt, snart været gift i 5 år og vi har aldrig benyttet os af sexlegetøj og sexartikler, så jeg var lidt urolig ved tanken.

Alligevel gik jeg på nettet, da jeg kom hjem fra arbejde. Jeg søgte blot på We Vibe vibrator, hvorefter en side ved navn Sexgyngen.dk dukkede op. Sexgyngen.dk havde skrevet en udførlig artikel omkring We Viben samt om sexgynger, dildoer og kneppemaskiner, og jeg kunne med det samme fornemme, at den ville Jytte helt sikkert blive glad for.

Det, der gør We Vibe så speciel, er, at den er formet så den rammer både klitoris og G-punktet på én og samme tid. Det er altså en slags elastisk klemme fremstillet i blød silikone, som ligner bogstavet u. Udover at We Vibe stimulerer begge steder, så er der stadig plads til manden, som ligeledes får en masse fornøjelse af vibrationerne. We Vibe har genopladelige batterier, og man kan justere styrken, så den passer til den enkelte.

Bestilte online

Nå men, jeg bestilte naturligvis vibratoren og dagen efter, kom den med posten. Jeg var super nervøs, da Jytte skulle pakke den op, for hvad nu hvis hun blev fornærmet og gav min en lussing, som hun tidligere havde gjort. Men al min bekymring blev gjort til skamme, for hun blev simpelthen så glad for den, at hun gav mig den største krammer.

Sjovt nok havde Jytte og hendes chef Johanne siddet og snakket om den på arbejde nogle uger tidligere, så derfor vidste hun straks, hvad det var for en tingest. Normalt går Jytte ikke tidligt i seng, men den aften var det hende, som nærmest børstede mine tænder og hev mig ind i sengen.

Jytte smurte lidt glidecreme på We Viben og førte den ind i skeden, hvorefter hun bad mig om at ”komme indenfor”. Jeg siger dig, at det føltes godt for os begge to. De kraftfulde vibrationer ramte lige, hvor de skulle, og der ikke 5 minutter, før vi begge havde lækre orgasmer.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *