Skiferie efter badeland

Har du nogensinde været på ferie i et velorganiseret badeland? Hvis ikke, så bør du prøve det. Det er især en ideel ferieform, hvis du har børn, der er glade for at bade eller gå i svømmehallen. Det er faktisk også en rigtig god måde at få et lille afbræk i en hektisk hverdag.

Kort eller langt ophold

Et ophold i et badeland behøver ikke at strække sig over mange dage. Du kan bruge en forlænget weekend i badelandet. Og du kan selvfølgelig finde badelande, der har alt, hvad du kan ønske dig – udover opvarmede pools med eller uden bølger. Du kan booke en tid i badelandets spa og få massage. Du kan gå ned til en af restauranterne og få din aftensmad. Du behøver ikke selv at lave mad. Også selv om du bor i en feriebolig, som er tilknyttet badelandet.

Mange badelande giver dig indtryk af, at du opholder dig på en tropisk ø. Der er varmt og der er lyst. Og ofte eksotisk beplantning. Det er med andre ord en god måde at komme væk fra mørket og regnen udenfor. At det så kan være rart at finde et lille tidsrum, hvor du kan gå en tur i parken eller naturen omkring badelandet er en anden sag. Lidt blæst i ansigtet skader aldrig!

Gardasøen har dem + gode ferielejligheder

De fleste badelande tilbyder, at du kan leje ferielejlighed i forbindelse med dit ophold. For eksempel er der ferielejligheder ved Gardasøen, hvor der også er flere internationalt kendte badelande. Ofte er det små ferieboliger, hvor I faktisk kan nyde selv at indtage morgenmaden, inden I skal ind til de forskellige pools. Hvis I gider, selv at lave morgenmad. Ellers er det nok ikke umuligt, at I kan sætte jer ved en café og få kaffe, juice og et stykke brød.

En ophold i et badeland er som sagt en god måde at få de sidste solstråler med – på en måde, som ikke udsætter dig for kulde.

Kører gerne langt

Mange mennesker kører gerne ret langt for at få et par dage i et badeland. Det er ret praktisk selv at køre derhen. Du har friheden til selv at bestemme, hvornår du kommer og går. Det kan jo godt tænkes, at der er noget du og I skal opleve i den nærmeste by. Jo, badelande ligger sjældent i byernes centrum. Netop fordi det er ret store faciliteter. Pools af forskellige typer kræver jo meget plads. Og ja, der skal være hyggeligt for gæsterne at opholde sig ved de forskellige pools, så der skal være plads til liggestole, borde og naturligvis skal der være skridsikre gangstier, så I ikke skvatter på et vådt og hårdt gulv.

Hvis du ikke har prøvet at opholde dig i et badeland i et par dage, så bør du virkeligt gøre det. Der findes badelande – med gode ferieboliger i hele Nordeuropa. Du kan tage i badeland i Nordtyskland, Holland, Belgien, Frankrig og naturligvis Danmark. Du skal bare vælge.

Glem ikke skiferien

Det er nemt at bestille et ophold i et badeland. Lige så nemt som det er at bestille en skiferie i Sverige eller Norge. Det handler kun om at finde stedet, se på faciliteterne og så beslutte sig for, hvornår I skal afsted.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *